EasyJet pokreće nove rute iz Pule do Berlina

Bez autora
Jan 30 2018

Niskotarifna europska zrakoplovna tvrtka easyJet najavila je danas pokretanje nove rute iz Pule za Berlin, odnosno aerodrom Tegel. U ljetnoj sezoni Pula i Berlin bit će povezani tri puta tjedno, ponedjeljkom, petkom i subotom, počevši od 3. kolovoza. Inače, easyJet je objavio čak 23 nove linije iz zračne luke Berlin Tegel i prodao više od 3,8 milijuna mjesta za ljetnu sezonu od 25. ožujka do 27. listopada ove godine. Drago mi je što objavljujem novu rutu iz Pule kao dio naše ekspanzije u zračnoj luci Berlin Tegel. EasyJet brzo raste u Zračnoj luci Pula od uvođenja našeg prvog leta u lipnju 2015. Berlin Tegel je easyJetu deveta destinacija iz zračne luke Pula, uz postojeće letove do europskih glavnih zračnih luka, uključujući London Gatwick, Milano Malpensu i Pariz Charles de Gaulle.

EasyJet pokreće nove rute iz Pule do BerlinaNiskotarifna europska zrakoplovna tvrtka easyJet najavila je danas  pokretanje nove rute iz Pule za Berlin, odnosno aerodrom Tegel.

U ljetnoj sezoni Pula i Berlin bit će povezani tri puta tjedno, ponedjeljkom, petkom i subotom, počevši od 3. kolovoza. Inače, easyJet je objavio čak 23 nove linije iz zračne luke Berlin Tegel i prodao više od 3,8 milijuna mjesta za ljetnu sezonu od 25. ožujka do 27. listopada ove godine.

- Drago mi je što objavljujem novu rutu iz Pule kao dio naše ekspanzije u zračnoj luci Berlin Tegel. EasyJet brzo raste u Zračnoj luci Pula od uvođenja našeg prvog leta u lipnju 2015. Berlin Tegel je easyJetu deveta destinacija iz zračne luke Pula, uz postojeće letove do europskih glavnih zračnih luka, uključujući London Gatwick, Milano Malpensu i Pariz Charles de Gaulle. Nova usluga zračne luke Tegel nadopunit će našu postojeću mogućnost letenja tri puta tjedno iz Pule za Berlin Schönefeld i pojačati povezanost Pule i glavnog grada Njemačke, kazao je Thomas Haagensen, direktor easyJet Europe.

EasyJet godišnje preveze više od 81 milijun putnika, od čega više od 13 milijuna putuje na posao. Leti s flotom od preko 280 zrakoplova na više od 890 ruta. Povezuje 140 zračnih luka u 31 zemlji.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik