"Er Frans" opet leti iz Srbije

Bez autora
Mar 27 2019

Avio-kompanija "Er Frans", posle šest godina, 31. marta ponovo uspostavlja direktnu dnevnu liniju između aerodroma "Šarl de Gol" u Parizu i Beograda. Srpska i francuska prestonica biće povezane 21 letom nedeljno. Putnici će moći da biraju između sedam nedeljnih letova avionima "Er Fransa" i 14 kod-šerovanih letova sa "Er Srbijom". Putnike će na ovoj relaciji prevoziti avioni tipa "erbas A319" i "A320". Na taj način će putnici iz Srbije imati lakši i brži pristup do više od 1.000 destinacija u mreži letova avio-kompanije "Er Frans" i njenih partnera.

"Er Frans" opet leti iz SrbijeAvio-kompanija "Er Frans", posle šest godina, 31. marta ponovo uspostavlja direktnu dnevnu liniju između aerodroma "Šarl de Gol" u Parizu i Beograda.

Srpska i francuska prestonica biće povezane 21 letom nedeljno. Putnici će moći da biraju između sedam nedeljnih letova avionima "Er Fransa" i 14 kod-šerovanih letova sa "Er Srbijom".

Putnike će na ovoj relaciji prevoziti avioni tipa "erbas A319" i "A320". Na taj način će putnici iz Srbije imati lakši i brži pristup do više od 1.000 destinacija u mreži letova avio-kompanije "Er Frans" i njenih partnera.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik