Er Kairo otkazao sve letove iz BG

Bez autora
Dec 24 2015

Zbog veoma slabog interesovanja avio prevoznik Er Kairo otkazao je sve letove iz Beograda za Hurgadu do daljeg. Letovi su otkazani od početka ove nedelje do daljeg, a razlog je veoma slabo interesovanje putnika iz Srbije za odmorom u Egiptu posle eksalacije nasilja i terorizma u ovoj zemlji.Nakon što je ruski avion na letu iz Šarm el Šeika za Sankt Peterburg oboren bombom postavljenom u prtljažnik, turisti su prestali da idu u ovu zemlju, u kojoj je turizam inače glavna privredna grada. Šarm el Šeik je opusteo, a ništa bolje nije prošla ni Hurgada.

Er Kairo otkazao sve letove iz BGZbog veoma slabog interesovanja avio prevoznik Er Kairo otkazao je sve letove iz Beograda za Hurgadu do daljeg. Letovi su otkazani od početka ove nedelje do daljeg, a razlog je veoma slabo interesovanje putnika iz Srbije za odmorom u Egiptu posle eksalacije nasilja i terorizma u ovoj zemlji, piše sajt Aviatica.

Nakon što je ruski avion na letu iz Šarm el Šeika za Sankt Peterburg oboren bombom postavljenom u prtljažnik, turisti su prestali da idu u ovu zemlju, u kojoj je turizam inače glavna privredna grada. Šarm el Šeik je opusteo, a ništa bolje nije prošla ni Hurgada.

Kako Aviatica saznaje, letovi su otkazani ali sa mogućnošću da budu uspostavljeni kasnije ako se pojavi interesovanje putnika i turističkih agencija.

Odluka o ponovnom uspostavljanju letova će biti razmatrana početkom sledeće godine uz mogućnost da letovi budu vraćeni od kraja marta ili aprila.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik