Er Srbija i Turkiš erlajnz proširili poslovnu saradnju kod-šer ugovorom

Bez autora
Aug 09 2020

Er Srbija, srpski nacionalni avio-prevoznik i Turkiš erlajnz, nacionalna avio-kompanija Turske, postigli su sporazum o proširenju poslovne saradnje kod-šer ugovorom, koji će biti potpisan u bliskoj budućnosti i pokrivati destinacije iz saobraćajnih mreža obe kompanije.

Unapređenjem partnerstva, Er Srbija i Turkiš erlajnz moći će da dodaju sopstvenu oznaku za let (marketing kod) na letove drugog partnera na relaciji Beograd-Istanbul, od 15. avgusta.  Na osnovu ovog sporazuma, pored linije – Beograd-Istanbul, saradnja dveju kompanija biće proširena i na sledeće letove:

Iz Beograda: Banja Luka, Tivat

Iz Istanbula: Ankara, Kajseri, Izmir, Konija, Adana, Trabzon, Antalija, Gazipaša, Dalaman, Bodrum, Gaziantep

Zahvaljujući proširenom ugovoru o saradnji, putnici iz Beograda će na raspolaganju imati najbolju ponudu za putovanje u Istanbul, jedan od najvećih turističkih i saobraćajnih centara na svetu, a preko njega i za druge, dalje destinacije, dok će zajednički letovi takođe nuditi brze i dobre veze putnicima koji iz Istanbula putuju za Beograd i druge gradove.

Veoma smo zadovoljni razvojem saradnje sa Turkiš erlajnzom kroz ovo kod-šer partnerstvo, koje će putnicima obe kompanije omogućiti veći izbor i fleksibilnost prilikom planiranja putovanja. Uvereni smo da će ovo inspirativno i strateški važno partnerstvo unaprediti međusobne ekonomske odnose dveju zemalja. Sa velikim zadovoljstvom iščekujemo putnike partnerske kompanije Turkiš erlajnz na našim letovima ka Beogradu i drugim gradovima koje obuhvata saobraćajna mreža Er Srbije, izjavio je Jirži Marek, direktor komercijale i strategije Er Srbije.

Komplementarna struktura redova letenja oba avio-prevoznika i sporazum kojim se obezbeđuje njihova međusobna usklađenost omogućiće putnicima da uživaju u svim prednostima dobre povezanosti na matičnim aerodromima obe kompanije.

Saobraćajna mreža Turkiš erlajnza, koja obuhvata više zemalja i inostranih destinacija od bilo koje druge avio-kompanije na svetu, trenutno opslužuje preko 300 putničkih i robnih destinacija u 127 zemalja.

Od svog osnivanja 1927. godine, Er Srbija je lider u vazdušnom prevozu jugoistočne Evrope. Tokom 2019. godine, Er Srbija je uvela 23 nove destinacije širom Evrope i Afrike, koje opslužuje iz tri saobraćajna centra u Srbiji.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik