"Er Srbija" stiže do Tajlanda i Kenije

Bez autora
Dec 15 2015

Kompanija "Er Srbija" proširila je prisustvo na Dalekom Istoku uključivanjem glavnog grada Tajlanda, Bangkoka i najvećeg ostrva u toj zemlji, Puketa, u kod-šer sporazum sa "Etihad ervejzom", saopštila je danas srpska nacionalna avio-kompanija. Po tom sporazumu, "Er Srbija" će dodati svoj kod na sva četiri svakodnevna leta "Etihada" između Bangkoka i Abu Dabija, kao i na jedan od svakodnevnih letova izmedju Puketa i Abu Dabija, odakle putnici imaju mogućnost pogodne veze ka Beogradu. Pored toga, "JU" oznaka "Er Srbije" će se pojaviti i na svakodnevnim letovima "Etihad ervejza" izmedju Abu Dabija i Najrobija, glavnog grada i komercijalnog centra Kenije.Letovi do Bangkoka i Puketa mogu da se rezervišu za putovanja počev od sutra, dok se letovi do Najrobija mogu rezervisati za putovanja počev od 28. decembra. Putnici mogu da kupe karte preko internet sajta "Er Srbija", airserbia.com, kao i u poslovnicama ili preko turističkih agenata.

"Er Srbija" stiže do Tajlanda i KenijeKompanija "Er Srbija" proširila je prisustvo na Dalekom Istoku uključivanjem glavnog grada Tajlanda, Bangkoka i najvećeg ostrva u toj zemlji, Puketa, u kod-šer sporazum sa "Etihad ervejzom", saopštila je danas srpska nacionalna avio-kompanija.

Po tom sporazumu, "Er Srbija" će dodati svoj kod na sva četiri svakodnevna leta "Etihada" između Bangkoka i Abu Dabija, kao i na jedan od svakodnevnih letova izmedju Puketa i Abu Dabija, odakle putnici imaju mogućnost pogodne veze ka Beogradu.

Pored toga, "JU" oznaka "Er Srbije" će se pojaviti i na svakodnevnim letovima "Etihad ervejza" izmedju Abu Dabija i Najrobija, glavnog grada i komercijalnog centra Kenije.

Letovi do Bangkoka i Puketa mogu da se rezervišu za putovanja počev od sutra, dok se letovi do Najrobija mogu rezervisati za putovanja počev od 28. decembra.

Putnici mogu da kupe karte preko internet sajta "Er Srbija", airserbia.com, kao i u poslovnicama ili preko turističkih agenata.

Generalni direktor "Er Srbije" Dane Kondić izjavio je da je toj kompaniji drago što svojim gostima može da ponudi letove sa samo jednim presedanjem do dve popularne destinacije u Tajlandu, zemlje koja je poznata po fascinantnoj kulturi, prelepim plažama i umerenoj klimi.

- Ovim proširenjem sporazuma stičemo mogućnost da osvojimo veliki protok putnika izmedju Srbije i Tajlanda, pružajući putnicima veću mogućnost izbora, fleksibilnost i pogodnost - rekao je Kondić.

On je zahvalio upravama civilnog vazduhoplovstva Srbije i Tajlanda koje su potpisivanjem bilateralnog sporazuma o vazdušnom saobraćaju u novembru ove godine omogućili uspostavljanje navedene vazdušne veze.

Kondić je istakao i da je veoma važno proširenje mreže do Najrobija, prve kod-šer destinacije Er Srbije u istočnoj Africi, i ekonomske sile u regionu poznate po safarijima i rezervatima za divlje životinje.

Er Srbija je počela sa radom kao nacionalni avio-prevoznik Srbije u oktobru 2013. godine.

Obavlja letove do 39 destinacija u Evropi, na Mediteranu i Bliskom Istoku sa matičnog Medjunarodnog aerodroma "Nikola Tesla" u Beogradu, kako u putničkom tako i u teretnom saobraćaju.

Kompanija nudi dugolinijske letove do Azije, Australije, Severne i Južne Amerike, u saradnji sa kod-šer partnerima i sa kompanijom "Etihad ervejz", svojim akcionarom sa 49 odsto vlasničkog udela.

Flotu avio-kompanije trenutno čini 14 uskotrupnih i šest turboelisnih aviona.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik