Finski turisti u Zadar dolaze sa čak 32 čarterska leta

Bez autora
Jan 10 2016

Jadranska obala je sve zanimljivija turistima iz Skandinavije, a posebno je veliki interes za Zadar. Stoga se ove godine planiraju brojni čarterski letovi kojima će se povezati Finska i Zadar. Naime, iako je u listopadu, kada je prvi put službeno predstavljen projekt “We travel”, bilo najavljeno da će ove sezone iz Finske u Zadar biti organizirano 16 čarterskih letova, zbog velikog interesa koji je na nordijskom tržištu izazvala turistička prezentacija zadarske i biogradske delegacije, ta se brojka udvostručila na čak 32 leta.

Finski turisti u Zadar dolaze sa čak 32 čarterska letaJadranska obala je sve zanimljivija turistima iz Skandinavije, a posebno je veliki interes za Zadar. Stoga se ove godine planiraju brojni čarterski letovi kojima će se povezati Finska i Zadar.

Naime, kako piše Zadarski list, iako je u listopadu, kada je prvi put službeno predstavljen projekt “We travel”, bilo najavljeno da će ove sezone iz Finske u Zadar biti organizirano 16 čarterskih letova, zbog velikog interesa koji je na nordijskom tržištu izazvala turistička prezentacija zadarske i biogradske delegacije, ta se brojka udvostručila na čak 32 leta.

Kako je pojasnio Zvonko Šupe, direktor Turističke zajednice grada Zadra, koji je održao prezentacije u šest finskih gradova, bit će to dobar posao za Zračnu luku Zadar i zadarske hotelijere. Šupe ističe da je posao obavljen ozbiljno i korektno upravo zahvaljujući agenciji “We travel”.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik