FlixBus će Ljubljanu povezivati s Dubrovnikom i Splitom

Bez autora
May 02 2019

FlixBus, pružatelj usluga prijevoza putnika u Europi, dodaje nove veze iz Slovenije. S novim izravnim vezama od Ljubljane do Pariza, Krakova i zračne luke u Baselu, ona će ponuditi još veću učestalost odlazaka u Njemačku, Italiju i Austriju. Drugi val linija FlixBusa planiran je od lipnja nadalje. Ljubljana će biti povezana tri puta dnevno sa Splitom i jednom dnevno s Dubrovnikom. FlixBus će polaziti za Dubrovnik svaki dan u 21:05. Bled će također biti povezan s Budimpeštom.

FlixBus će Ljubljanu povezivati s Dubrovnikom i SplitomFlixBus, pružatelj usluga prijevoza putnika u Europi, dodaje nove veze iz Slovenije.

S novim izravnim vezama od Ljubljane do Pariza, Krakova i zračne luke u Baselu, ona će ponuditi još veću učestalost odlazaka u Njemačku, Italiju i Austriju.

Drugi val linija FlixBusa planiran je od lipnja nadalje. Ljubljana će biti povezana tri puta dnevno sa Splitom i jednom dnevno s Dubrovnikom. FlixBus će polaziti za Dubrovnik svaki dan u 21:05. Bled će također biti povezan s Budimpeštom.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik