Hong Kong i Johanesburg na mreži "Er Srbije"

Bez autora
Jan 20 2016

Er Srbija proširila je domet svoje mreže dodajući Hong Kong i Johanesburg na listu destinacija obuhvaćenih kod-šer sporazumom sa Etihad ervejzom, koga sada čine ukupno 24 destinacije. Po ovom sporazumu, Er Srbija će dodeliti svoj “JU” kod svakodnevnim letovima koje obavlja Etihad ervejz između ova dva grada i Abu Dabija, gde se putnici mogu pogodno povezati na letove Er Srbije za i iz Beograda. Drago nam je što smo proširili naš kod-šer sporazum sa Etihad ervejzom za ova dva veoma važna grada u Africi i Aziji, čime našim gostima omogućavamo da dođu do njih na jednostavan način sa samo jednim presedanjem u Abu Dabiju. Povećanje dometa i dubine naše naše mreže, čime putnicima pružamo veći izbor i pogodnosti, ključni je deo naše strategije da učvrstimo poziciju vodeće avio-kompanije u regionu.

Air Serbia širi svoj domet uvođenjem kod-šer letova za Hong Kong i JohanesburgEr Srbija, nacionalna avio-kompanija Republike Srbije, proširila je domet svoje mreže dodajući Hong Kong i Johanesburg na listu destinacija obuhvaćenih kod-šer sporazumom sa Etihad ervejzom, koga sada čine ukupno 24 destinacije, izvestili su iz ove kompanije.

Po ovom sporazumu, Er Srbija će dodeliti svoj “JU” kod svakodnevnim letovima koje obavlja Etihad ervejz između ova dva grada i Abu Dabija, gde se putnici mogu pogodno povezati na letove Er Srbije za i iz Beograda.

Dane Kondić, generalni direktor Er Srbije, je ovim povodom izjavio: “Drago nam je što smo proširili naš kod-šer sporazum sa Etihad ervejzom za ova dva veoma važna grada u Africi i Aziji, čime našim gostima omogućavamo da dođu do njih na jednostavan način sa samo jednim presedanjem u Abu Dabiju. Povećanje dometa i dubine naše naše mreže, čime putnicima pružamo veći izbor i pogodnosti, ključni je deo naše strategije da učvrstimo poziciju vodeće avio-kompanije u regionu. Osim što će povećati protok putnika u okviru naše mreže, ovim proširenjem kod-šer sporazuma razvijamo bilateralne odnose u oblastima trgovinske razmene i turizma, čime doprinosimo razvoju srpske privrede.”

Er Srbija i Etihad ervejz zajedno obavljaju dva leta dnevno između Beograda i Abu Dabija, čime obezbeđuju da gosti na kod-šer letovima uživaju u pogodnostima kratkog vremena čekanja prilikom presedanja u glavnom gradu UAE.

Putovanja na novim kod-šer letovima se već mogu rezervisati za putovanja počev od 1. februara 2016. godine posetom bilo kojoj od poslovnica Er Srbije, putem turističkih agenata ili putem airserbia.com.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik