Hypermotion sajam u Frankfurtu

Bez autora
Nov 20 2017

Posetite novu platformu za ITS (Inteligentne Transportne Sisteme) i digitalnu transformaciju transporta, mobilnosti i logistike od 20. - 22. novembra 2017. godine u Frankfurtu.Transportni sistemi u svetu trenutno su u fazi radikalnih promena i transformacije. Nestaju barijere koje odvajaju logistiku, mobilnost, infrastrukturu, saobraćaj i transport. Kreiraju se novi, umreženi, integrisani i multimodalni sistemi. Da bi predstavio ove promene i ukazao kakav uticaj imaju na društvo i ekonomiju, Messe Frankfurt će po prvi put od 20. do 22. novembra 2017. godine, organizovati sajam Hypermotion.

Dobrodošli na sajam Hypermotion

Posetite novu platformu za ITS (Inteligentne Transportne Sisteme) i digitalnu transformaciju transporta, mobilnosti i logistike

Od 20. - 22. novembra 2017. godine u Frankfurtu


Hypermotion sajam u Frankfurtu

Transportni sistemi u svetu trenutno su u fazi radikalnih promena i transformacije. Nestaju barijere koje odvajaju logistiku, mobilnost, infrastrukturu, saobraćaj i transport. Kreiraju se novi, umreženi, integrisani i multimodalni sistemi.

Da bi predstavio ove promene i ukazao kakav uticaj imaju na društvo i ekonomiju, Messe Frankfurt će po prvi put od 20. do 22. novembra 2017. godine, organizovati sajam Hypermotion.

Sajam Hypermotion postaće mesto susreta najvećih firmi u industriji transporta i logistike, podjednako sa malim preduzećima, start-up-ovima, pionirima mobilnosti i preduzetnicima.

Transportni sistemi budućnosti moraju biti "inteligentni" - između ostalog, umreženi, integrisani, digitalni, sigurni, višemodalni i pristupačni. Da bi se ovo postiglo, potrebno je prevazići tradicionalne granice koje odvajaju sisteme koji su do sada postojali, između logistike, mobilnosti (tj. ličnog i javnog prevoza), infrastrukture i transporta tereta...

Ukoliko je vaše poslovanje, na bilo koji način, vezano za ovu poslovnu branšu, Hypermotion sajam ne smete propustiti.

Tematske oblasti i proizvodne grupe:

1. Povezanost (ITS kakav ga znamo do danas)
2. Monitoring i transparentnost
3. Analiza i sigurnost podataka
4. Hipermodalnost
5. Održivost
6. Sinhronizovana logistika
7. Pametni regioni

Sve oblasti su međusobno povezane i obuhvataju ključne elemente transportnih sistema:

  • Infrastruktura (različite vrste prevoza, uključujući planiranje i finansiranje)
  • Oprema (vozila, uključujući razvoj i finansiranje)
  • Usluge i aplikacije (uključujući istraživanja i start-up)

Šta možete očekivati na Hypermotion-u:

  • Jasno strukturirana sajamska izložba
  • Brojne konferencije na temu digitalizacije, ITS (Inteligentnih Transportnih Sistema) i intermodalnosti. Glavni događaj biće održavanje pete po redu konferencije o logistici i mobilnosti – ZEIT, 20. novembra 2017.
  • Hypermotion-Lab - radionica za razmenu ideja i informacija između posetilaca sajma i mladih profesionalaca i start-up biznisa, na temu 'Mobilnost sledeće generacije'.
  • Start-up pitches – prodajne prezentacije koje preduzetnicima i vizionarima daju idealnu platformu za predstavljanje svojih originalnih ideja žiriju renomiranih investitora.
  • Hackathon - Pod motom 'Mobilnost sledeće generacije', Hypermotion će okupiti poslednju generaciju softverskih, hardverskih i UKS specijalista koji žele da osvoje tržište svojim inovativnim konceptima. U Hackathonu programeri, inženjeri i dizajneri mogu eksperimentisati sa tehnologijom, napraviti nove kontakte i testirati svoje veštine kroz prijateljsko takmičenje, čak i osvojiti vrlo atraktivne nagrade.
  • Brojne mogućnosti za razmenu informacija i umrežavanje sa ljudima od značaja.

Više detalja pogledajte na sajtu Messe Frankfurt:

https://hypermotion-frankfurt.messefrankfurt.com/frankfurt/en.html

Hipermotion postaće prva nezavisna platforma za digitalnu transformaciju transporta, mobilnost i logistiku.

Ukoliko ste zainteresovani da posetite sajam ili su vam potrebne dodatne informacije, obratite se zvaničnom zastupništvu Frankfurtskog sajma u Beogradu:

Zodax d.o.o.
Resavska 32/IV
11040 Beograd
Tel.: +381 (0)11 3220 600
Fax.: +381 (0)11 3225 171

info@serbia.messefrankfurt.com
info@montenegro.messefrankfurt.com
info@macedonia.messefrankfurt.com

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik