"Inteligentni transportni sistemi u funkciji povećanja bezbednosti saobraćaja"

Bez autora
Oct 26 2017

Kompanija "Zodax" d.o.o. Vas sa zadovoljstvom poziva da prisustvujete sajmu saobraćaja Traffic Solutions EXPO u Novom Sadu od 26. do 28. oktobra 2017. godine i stručnom skupu, studiji slučaja i prezentaciji na temu: “Inteligentni transportni sistemi u funkciji povećanja bezbednosti saobraćaja”.Stručni skup održaće se na dan otvaranja sajma, 26. oktobra 2017. sa početkom u 14:30 časova u Kongresnom centru Master Novosadskog sajma. Rešenja i obim aktivnosti u oblasti bezbednosti saobraćaja pokazuju nivo svesti, društvenih vrednosti i posvećenost društvene zajednice zaštiti ljudskih života, kao i očuvanju materijalnih i ekoloških resursa.

Inteligentni transportni sistemi u funkciji povećanja bezbednosti saobraćaja

Kompanija "Zodax" d.o.o. Vas sa zadovoljstvom poziva da prisustvujete sajmu saobraćaja TRAFFIC SOLUTIONS EXPO u Novom Sadu od 26. do 28. oktobra 2017. godine i STRUČNOM SKUPU, STUDIJI SLUČAJA I PREZENTACIJI na temu:

 

“INTELIGENTNI TRANSPORTNI SISTEMI U FUNKCIJI RAZVOJA I POVEĆANJA BEZBEDNOSTI SAOBRAĆAJA”

 

Stručni skup održaće se na dan otvaranja sajma, 26. oktobra 2017. sa početkom u 14:30 časova u Kongresnom centru Master Novosadskog sajma.

Rešenja i obim aktivnosti u oblasti bezbednosti saobraćaja pokazuju nivo svesti, društvenih vrednosti i posvećenost društvene zajednice zaštiti ljudskih života, kao i očuvanju materijalnih i ekoloških resursa.

Izveštaji pokazuju da strategije bezbednosti u saobraćaju spašavaju živote, ali nam ukazuju i da je brzina primene strategija suviše spora!

Koja su rešenja, upoznajte se kroz studije slučaja i primenu ITS-a u svetu.

Budite na izvoru informacija i potvrdite svoje prisustvo putem e-maila: verica.sujic@zodax.rs ili na broj telefona 011/3220 600.

Organizator stručnog skupa je preduzeće Zodax doo Beograd zvanični zastupnik kompanije FLIR Systems.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik