Iz komercijalnih razloga ukinuta aviolinija Tuzla - Beč

Bez autora
Jan 31 2016

Aviolinija Tuzla - Beč ukinuta je samo mjesec dana nakon prvog leta. Svi letovi u narednom periodu su iz komercijalnih razloga trajno obustavljeni. Svima koji su kupili karte novac će biti vraćen na način kako su karte i platili. MySky putnicima i kupcima ostaje na raspolaganju za sva dodatna pitanja, saopšteno je iz kompanije MySky.Kompanija MySky je domaća kompanija osnovana 2015. godine a letove iz Tuzle realizirali su u saradnji s Montenegro Airlinesom. U prostorijama Međunarodnog aerodroma Tuzla u novembru 2015. je predstavljena nova avionska linija na relaciji Tuzla – Beč a tada je procjenjivano da će ovu liniju koristiti 200.000 putnika na godišnjem nivou.

Iz komercijalnih razloga ukinuta aviolinija Tuzla - BečAviolinija Tuzla - Beč ukinuta je samo mjesec dana nakon prvog leta, saopćeno je iz kompanije MySky.

"Poštovani, svi letovi u narednom periodu su iz komercijalnih razloga trajno obustavljeni. Svima koji su kupili karte novac će biti vraćen na način kako su karte i platili (nije potrebno dostavljati zahtjev za povrat). MySky putnicima i kupcima ostaje na raspolaganju za sva dodatna pitanja", stoji na zvaničnoj stranici kompanije MySky.

Kompanija MySky je domaća kompanija osnovana 2015. godine a letove iz Tuzle realizirali su u saradnji s Montenegro Airlinesom.

U prostorijama Međunarodnog aerodroma Tuzla u novembru 2015. je predstavljena nova avionska linija na relaciji Tuzla – Beč a tada je procjenjivano da će ovu liniju koristiti 200.000 putnika na godišnjem nivou. Prema riječima Rifata Karasalihovića, direktora Međunarodnog aerodroma Tuzla, na ovu se liniju čekalo 17 godina.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik