Još jedna regionalna nagrada za Aerodrom Nikola Tesla Beograd

Bez autora
Apr 25 2018

AD Aerodrom Nikola Tesla Beograd osvojio je prestižnu regionalnu nagradu „Sarajevo Business Bridge Awards 2018“ u kategoriji „Business of the Year“. Nagrada je na svečanoj ceremoniji u Parlamentu BiH uručena Saši Vlaisavljeviću, v.d. generalnom direktoru AD Aerodrom Nikola Tesla Beograd u prisustvu svetskih i regionalnih političkih i poslovnih lidera. Aerodrom Nikola Tesla Beograd nagradu je dobio za ostvarene najbolje poslovne rezultate u poslednje četiri godine, značajan porast avio-saobraćaja, jasnu viziju budućnosti u oblasti održivog razvoja, tržišnom učešću i profitu, uz pozitivan uticaj na okruženje. Ceremonija je organizovana u okviru međunarodne poslovno-investitorske konferencije “Sarajevo Business Forum”, koja je deveti put u Sarajevu održana 25. i 26. aprila.

Još jedna regionalna nagrada za Aerodrom Nikola Tesla BeogradAD Aerodrom Nikola Tesla Beograd osvojio je prestižnu regionalnu nagradu „Sarajevo Business Bridge Awards 2018“ u kategoriji „Business of the Year“.

Nagrada je na svečanoj ceremoniji u Parlamentu BiH uručena Saši Vlaisavljeviću, v.d. generalnom direktoru AD Aerodrom Nikola Tesla Beograd u prisustvu svetskih i regionalnih političkih i poslovnih lidera.

Aerodrom Nikola Tesla Beograd nagradu je dobio za ostvarene najbolje poslovne rezultate u poslednje četiri godine, značajan porast avio-saobraćaja, jasnu viziju budućnosti u oblasti održivog razvoja, tržišnom učešću i profitu, uz pozitivan uticaj na okruženje.

Ceremonija je organizovana u okviru međunarodne poslovno-investitorske konferencije “Sarajevo Business Forum”, koja je deveti put u Sarajevu održana 25. i 26. aprila.

Prestižna priznanja "Sarajevo Business Bridge Awards" dodeljena su u 6 kategorija kompanijama i pojedincima koji su svojim radom i inovativnim idejama doprineli razvoju preduzetništva i unapređenju investitorske klime u regionu.

Prošlogodišnjem Sarajevo Business Forum prisustvovalo je oko 1.400 delegata i 330 akreditovanih novinara, a održano je više od 300 direktnih susreta poslovnih ljudi i privrednika. O značaju skupa govori i podatak da je od 2010. godine konferencija ugostila više od 8.000 učesnika iz više od 50 država.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik