"Kar gou" nastavlja da pruža uslugu preko Udruženja građana

Bez autora
Feb 07 2019

Kompanija "Kar gou" i novoosnovano udruženje građana "Kar gou" potpisali su ugovor, koji će omogućiti da svi korisnici ovog prevoza nastave da ga koriste kao članovi udruženja. Direktor kompanije Vuk Guberinić smatra da Zakon o prevozu putnika "ni na jedan način ne obavezuje 'Kar gou', jer on nije ni taksi, niti je javni prevoz", pa od Ministarstva saobraćaja nije ni zatražena nikakva dozvola. Kako je rekao predsednik udruženja Aleksandar Vučić, članovi udruženja biće i korisnici i partneri koji pružaju usluge prevoza, učlanjivanje je besplatno, a naknade će se naplaćivati elektronski.

"Kar gou" nastavlja da pruža uslugu preko Udruženja građanaKompanija "Kar gou" i novoosnovano udruženje građana "Kar gou" potpisali su ugovor, koji će omogućiti da svi korisnici ovog prevoza nastave da ga koriste kao članovi udruženja.

Direktor kompanije Vuk Guberinić smatra da Zakon o prevozu putnika "ni na jedan način ne obavezuje 'Kar gou', jer on nije ni taksi, niti je javni prevoz", pa od Ministarstva saobraćaja nije ni zatražena nikakva dozvola.

Kako je rekao predsednik udruženja Aleksandar Vučić, članovi udruženja biće i korisnici i partneri koji pružaju usluge prevoza, učlanjivanje je besplatno, a naknade će se naplaćivati elektronski.

"Udruženje 'Kar gou' neće naplaćivati članarinu, neprofitno je i neće uzimati nikakav keš", kaže Vučić.

Dosadašnji korisnici "Kar gou" aplikacije njenom obnovom prihvataće da budu članovi udruženja.

Vučić je rekao da udruženje do sada ima 50.000 članova a da očekuje da će ih biti 250.000, koliko je korisnika aplikacije bilo u poslednje tri godine rada "Kar goua".

Direktor "Kar gou" kompanije Vuk Guberinić rekao je da je ovako pokazano da "ostaju odgovorni prema građanima, a da će udruženje 'Kar gou' pokazati da je lojalno prema građanima i da će uvek biti tu kada im je potrebna pomoć".

Dodao je da se "bez ijednog kompromisa nastavlja borba da se građanima pruži alternativna usluga i izbor" kada je u pitanju "mobilnost na inovativan način".

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik