Kina planira uvesti direktnu avionsku liniju za Zagreb

Bez autora
Jan 24 2018

Hainan Airlines mogla bi uskoro izravnim letovima povezivati Hrvatsku s Kinom, potvrdila je Kinesko-jugoistočno europska poslovna asocijacija. Unaprijedili smo razgovore o izravnoj zračnoj liniji Hainan Airlinesa iz Kine za Hrvatsku, najvjerojatnije za Zagreb. Uvođenje direktne zračne linije zasigurno bi povećalo broj kineskih turista u Hrvatskoj, izjavio je predsjednik CSEBA-e Marko Rendulić. Dodao je i kako se zainteresiranost kineske provincije Hainan, kao i kineske središnje Vlade, može pripisati dobrim vijestima o izboru kineska korporacije za ceste i mostove kao konzorcija za izgradnju Pelješkog mosta u Hrvatskoj.

Kina planira uvesti direktnu avionsku liniju za ZagrebHainan Airlines mogla bi uskoro izravnim letovima povezivati Hrvatsku s Kinom, potvrdila je Kinesko-jugoistočno europska poslovna asocijacija (CSEBA), a piše SEEbiz.

“Unaprijedili smo razgovore o izravnoj zračnoj liniji Hainan Airlinesa iz Kine za Hrvatsku, najvjerojatnije za Zagreb. Uvođenje direktne zračne linije zasigurno bi povećalo broj kineskih turista u Hrvatskoj”, izjavio je predsjednik CSEBA-e Marko Rendulić.

Dodao je i kako se zainteresiranost kineske provincije Hainan, kao i kineske središnje Vlade, može pripisati dobrim vijestima o izboru kineska korporacije za ceste i mostove (CRBC) kao konzorcija za izgradnju Pelješkog mosta u Hrvatskoj.

Hainan Airlines od rujna prošle godine leti na relaciji Peking Beograd preko Prega.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik