Koridor 10 najbezbednija evropska saobraćajnica

Bez autora
Sep 20 2021

Ministar unutrašnjih poslova u Vladi Republike Srbije Aleksandar Vulin izjavio je danas da je, zahvaljujući predanom radu policije tokom ove turističke sezone, Koridor 10 najbezbedniji evropski put i da je broj krivičnih dela na ovoj saobraćajnici smanjen za 40 odsto.

Vulin, koji je obišao Komandno-operativni centar Ministarstva unutrašnjih poslova, precizirao je da je tokom turističke sezone kroz Srbiju prošlo 13.415.000 putnika i približno četiri miliona vozila.

On je naveo da su pripadnici MUP-a za sve to vreme obezbeđivali 133 različita objekta na Koridoru 10, poručivši da je Srbija bezbedna zemlja i da svaki njen deo mora biti bezbedan.

Policija će nastaviti sa angažovanjem na Koridoru 10, ali i na svim drugim saobraćajnicama u zemlji, naglasio je ministar, pri čemu je izrazio zahvalnost svim policijskim službenicima koji obilaze i kontrolišu ovu saobraćajnicu.

Ministar je stranim i domaćim državljanima koji prolaze srpskim putevima poručio da o njima brinu pripadnici MUP-a koji vode računa o tome da svaki deo Srbije bude siguran i bezbedan.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik