Kuvajtski Wataniya Airways će uspostaviti letove za Sarajevo

Bez autora
Jul 09 2017

Kuvajtski aviokompanija Wataniya Airways najavila uspostavu letova za Sarajevo 12. i 13. jula, najavljeno je iz ove kompanije. Osim leta za glavni grad Bosne i Hercegovine iz Wataniya Airwaysa su najavili uspostavu letova za glavni grad Gruzije Tbilisi i glavni grad Azerbejdžana Baku.Karte za sve letove se već mogu rezervisati na njihovoj zvaničnoj internetskoj stranici. PR Wataniya Airwaysa Lana Al-Rashaid kazala je za agenciju KUNA da će biti uspostavljeno još 10 letova nakon pokrenute administrativne procedure.

Kuvajtski Wataniya Airways će uspostaviti letove za SarajevoKuvajtski aviokompanija Wataniya Airways najavila uspostavu letova za Sarajevo 12. i 13. jula, najavljeno je iz ove kompanije.

Osim leta za glavni grad Bosne i Hercegovine iz Wataniya Airwaysa su najavili uspostavu letova za glavni grad Gruzije Tbilisi i glavni grad Azerbejdžana Baku.

Karte za sve letove se već mogu rezervisati na njihovoj zvaničnoj internetskoj stranici.

PR Wataniya Airwaysa Lana Al-Rashaid kazala je za agenciju KUNA da će biti uspostavljeno još 10 letova nakon pokrenute administrativne procedure.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik