Montenegro Airlines među najboljima u avio-saobraćaju

Bez autora
Jan 27 2016

Selekcioni komitet Global Trade Leaders kluba dodijelio je nacionalnoj avio-kompaniji Montenegro Airlinesu nagradu za izuzetne poslovne rezultate u oblasti međunarodnog saobraćaja. Kako je saopšteno iz kompanije riječ je o nagradi koja se dodjeljuje avio – kompanijama, kao i kompanijama iz srodnih industrija, a koje su se posebno istakle u kvalitetu i servisu usluga koje pružaju. Nagrada će biti uručena 7. marta ove godine u Madridu, Španija, a kako je najavljeno ceremoniji uručenja će prisustvovati brojni diplomatski predstavnici, predstavnici lokalnih vlasti, kao i svi oni koji su involvirani u ovu privrednu djelatnost. Nagrada koja će crnogorskom nacionalnom avio-prevozniku biti uručena ustanovljena je kako bi doprinijela razvoju internacionalnog saobraćaja i kako bi bolje integrisala avio-kompanije na globalnom nivou.

Montenegro Airlines među najboljima u avio-saobraćajuSelekcioni komitet Global Trade Leaders kluba dodijelio je nacionalnoj avio-kompaniji Montenegro Airlinesu nagradu za izuzetne poslovne rezultate u oblasti međunarodnog saobraćaja.

Kako je saopšteno iz kompanije riječ je o nagradi koja se dodjeljuje avio – kompanijama, kao i kompanijama iz srodnih industrija, a koje su se posebno istakle u kvalitetu i servisu usluga koje pružaju.

"Nagrada će biti uručena 7. marta ove godine u Madridu, Španija, a kako je najavljeno ceremoniji uručenja će prisustvovati brojni diplomatski predstavnici, predstavnici lokalnih vlasti, kao i svi oni koji su involvirani u ovu privrednu djelatnost", saopšteno je iz MA.

Nagrada koja će crnogorskom nacionalnom avio-prevozniku biti uručena ustanovljena je kako bi doprinijela razvoju internacionalnog saobraćaja i kako bi bolje integrisala avio-kompanije na globalnom nivou.

"Global Trade Leaders klub je asocijacija koju čine 7 hiljada članova, iz 95 zemalja, a svi oni su lideri velikih i srednjih kompanija iz svih privrednih sektora, među kojima prednjače kompanije koje se bave saobraćajem. Uručivanjem nagrade Montenegro Airlines postaće dio ove prestižne asocijacije, kao i dio mreže uspješnih kompanija", poručuju iz MA.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik