Montenegro Airlines ukinuo upotrebu plastičnih čaša na letovima

Bez autora
Jul 25 2019

Prateći aktuelne trendove iz oblasti zaštite životne sredine, crnogorska nacionalna avio-kompanija Montenegro Airlines je ukinula upotrebu plastičnih čaša na svim svojim letovima. Kako je saopšteno iz MA, sva bezalkoholna i alkoholna pića, kao i tople napitke Montenegro Airlines servira u papirnim čašama proizvedenim po ISO standardima uz neophodne sertifikate o kvalitetu. Navedeno predstavlja jednu od mjera kojom kompanija želi da potvrdi svoju trajnu opredijeljenost održivom razvoju u različitim segmentima poslovanja, ističu u Montenegro Airlines-u. Praćenjem aktuelnih trendova, te zakonskim zahtjevima koji se odnose na očuvanje zaštite životne sredine, poručuju iz nacionalne avio-kompanije, smanjiće se generisanje otpada i putnicima ponuditi kvalitetniji nivo usluge.

Montenegro Airlines ukinuo upotrebu plastičnih čaša na letovimaPrateći aktuelne trendove iz oblasti zaštite životne sredine, crnogorska nacionalna avio-kompanija Montenegro Airlines je ukinula upotrebu plastičnih čaša na svim svojim letovima.

Kako je saopšteno iz MA, sva bezalkoholna i alkoholna pića, kao i tople napitke Montenegro Airlines servira u papirnim čašama proizvedenim po ISO standardima uz neophodne sertifikate o kvalitetu.

"Navedeno predstavlja jednu od mjera kojom kompanija želi da potvrdi svoju trajnu opredijeljenost održivom razvoju u različitim segmentima poslovanja", ističu u Montenegro Airlines-u.

Praćenjem aktuelnih trendova, te zakonskim zahtjevima koji se odnose na očuvanje zaštite životne sredine, poručuju iz nacionalne avio-kompanije, smanjiće se generisanje otpada i putnicima ponuditi kvalitetniji nivo usluge.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik