Niš–Stokholm, nova linija "Rajanera" tokom zime

Bez autora
Nov 15 2017

Niskotarifna avio-kompanija "Rajaner" uvela je u zimski red letenja još jednu destinaciju iz Niša, a reč je o Stokholmu Skavsta, saopšteno je iz te kompanije. Redovan putnički avio-saobraćaj na relaciji Stokholm Skavsta–Niš–Stokholm Skavsta obavljaće se dva puta nedeljno u zimskoj sezoni letenja utorkom i subotom. Do sada je "Rajaner" iz Niša imao redovan putnički avio-saobraćaj do i iz Berlina Šenefelda, Bratislave, Diseldorfa Veze i Milana Bergamo. Obeležavajući novi zimski red letenja s novom linijom do i iz Stokholma Skavsta, "Rajaner" je omogućio kupovinu karata po ceni od 9,99 evra za period putovanja u januaru 2018. godine. Kupovinu karata po navedenoj ceni je moguće izvršiti do ponoći 19. novembra 2017. godine na sajtu kompanije.

Niš–Stokholm, nova linija "Rajanera" tokom zimeNiskotarifna avio-kompanija "Rajaner" uvela je u zimski red letenja još jednu destinaciju iz Niša, a reč je o Stokholmu Skavsta, saopšteno je iz te kompanije.

Redovan putnički avio-saobraćaj na relaciji Stokholm Skavsta–Niš–Stokholm Skavsta obavljaće se dva puta nedeljno u zimskoj sezoni letenja utorkom i subotom.Do sada je "Rajaner" iz Niša imao redovan putnički avio-saobraćaj do i iz Berlina Šenefelda, Bratislave, Diseldorfa Veze i Milana Bergamo.

Obeležavajući novi zimski red letenja s novom linijom do i iz Stokholma Skavsta, "Rajaner" je omogućio kupovinu karata po ceni od 9,99 evra za period putovanja u januaru 2018. godine.

Kupovinu karata po navedenoj ceni je moguće izvršiti do ponoći 19. novembra 2017. godine na sajtu kompanije www.ryanair.com.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik