Nove cene i usluge u ponudi "Er Srbije"

Bez autora
Jan 24 2018

Er Srbija danas je najavila uvođenje nove tarifne ponude, kako bi gostima omogućila da prilagode putovanja sopstvenim potrebama. Putnici će od sada moći da biraju između četiri tarife pri rezervaciji letova – Economy White, Economy Blue, Economy Red i Business Silver – koje se razlikuju u odnosu na dozvoljeni prtljag, fleksibilnost u vezi sa promenom datuma putovanja i dodatnim uslugama koje se mogu prilagođavati. Nove tarife biće postepeno uvođene za putovanja od 1. marta 2018. godine. Pored novih tarifa, gosti će imati mogućnost da personalizuju svoje putovanje, tako što će moći da kupuju à la carte usluge, kao što su prioritetno ukrcavanje, rezervacija željenog sedišta ili pristup Premijum salonu Er Srbije. Ovim povodom, generalni direktor Er Srbije Dankan Nejsmit je izjavio da je novi cenovni model osmišljen je sa namerom da gostima pruži punu slobodu u kreiranju putovanja sa Er Srbijom.

Nove cene i usluge u ponudi "Er Srbije"Er Srbija danas je najavila uvođenje nove tarifne ponude, kako bi gostima omogućila da prilagode putovanja sopstvenim potrebama.

Putnici će od sada moći da biraju između četiri tarife pri rezervaciji letova – Economy White (ekonomske bele), Economy Blue (ekonomske plave), Economy Red (ekonomske crvene) i Business Silver (biznis srebrne) – koje se razlikuju u odnosu na dozvoljeni prtljag, fleksibilnost u vezi sa promenom datuma putovanja i dodatnim uslugama koje se mogu prilagođavati.

Nove tarife biće postepeno uvođene za putovanja od 1. marta 2018. godine.

Pored novih tarifa, gosti će imati mogućnost da personalizuju svoje putovanje, tako što će moći da kupuju à la carte usluge, kao što su prioritetno ukrcavanje, rezervacija željenog sedišta ili pristup Premijum salonu Er Srbije.

Ovim povodom, generalni direktor Er Srbije Dankan Nejsmit je izjavio da je novi cenovni model osmišljen je sa namerom da gostima pruži punu slobodu u kreiranju putovanja sa Er Srbijom.

"Savremeni trendovi ukazuju na to da u avio-saobraćaju ne funkcioniše isti paket usluga za sve putnike i da različite kategorije putnika imaju različite potrebe, zbog čega avio-kompanije širom sveta fragmentiraju i prilagođavaju svoju ponudu. Naši gosti mogu i dalje da računaju na izvrsnu uslugu, po kojoj je Er Srbija poznata, bez obzira na to da li se opredele da putuju samo sa rancem u okviru Economy White tarife ili se pak odluče za sve pogodnosti koje nudi Business Silver tarifa", dodaje.

Od danas, gosti mogu da izaberu sledeće tarife:

- Economy White idealna je tarifa za goste Er Srbije koji putuju bez puno prtljaga i žele najnižu moguću cenu. Ova tarifa uključuje jedan komad ručnog prtljaga težine do 8 kilograma. Što pre se rezerviše, karta će biti povoljnija.

- Economy Blue tarifa osmišljena je za putnike sa prtljagom i omogućava im da prijave jednu torbu težine do 23 kilograma, unesu jedan komad ručnog prtljaga, dobiju milje kao česti putnici i promene datum leta uz određenu nadoknadu.

- Economy Red tarifa gostima koji žele dodatnu fleksibilnost omogućava gostima sve pogodnosti Economy Blue plus – promenu datuma bez nadoknade, obrok tokom leta, prijavu za let na aerodromu i biranje željenog sedišta unapred.

- Business Silver skrojena je po meri gostiju koji žele vrhunsko iskustvo usluge i sačinjena je tako da putovanje Er Srbijom učini što jednostavnijim i lakšim. Pored svih pogodnosti Economy Red, ova tarifa uključuje prioritetnu prijavu za let, korišćenje brze trake na aerodromu, prioritetno ukrcavanje i prioritetni prtljag, mogućnost da u avion unesete dva puta više prtljaga (dva predata i dva ručna prtljaga) i pristup Premijum salonu Er Srbije na Aerodromu Nikola Tesla.

Nakon izbora tarife, gosti Er Srbije mogu da kupe dodatne usluge u bilo kom trenutku pre leta u okviru sekcije „Moja rezervacija“ na sajtu kompanije airserbia.com. Na ovaj način, gosti mogu da kombinuju i prilagode svoj tip tarife dodatnim uslugama koje su im najpotrebnije. Na primer, gosti koji lete u Economy White tarifi mogu izabrati da kupe uslugu prioritetnog ukrcavanja da bi bili među prvim putnicima u avionu.

Iako cena karata zavisi od mnogo faktora, uključujući i sezonalnost i potražnju za putovanjima, gosti koji se odluče za Economy White tarifu imaće pristup određenom broju sedišta po nižim tarifama u poređenju sa onima koje su bile dostupne u ranijoj tarifnoj strukturi.

„Nove tehnologije su izmenile način na koji se danas putuje, mogućnost da svako kreira svoje putovanje prema sopstvenim željama i potrebama je ključno. Promene koje smo uveli, fragmentiranjem usluga i avionskih tarifa, omogućiće Er Srbiji da prati trendove i da bude konkurentnija na tržištu, a putnicima veći izbor. Naša usluga će zadržati ono po čemu smo prepoznatljivi, uključujući i činjenicu da slećemo na glavne aerodrome, imamo program za lojalne putnike, imamo Premijum salon, pružamo izvrsnu ponudu kod-šer letova kroz Beograd i još mnogo toga“, dodao je Nejsmit.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik