Od januara linija Moskva - Beograd

Bez autora
Dec 08 2015

Ruska avio kompanija "Uralske avio-linije" od 3. januara 2016. godine otvara novu liniju na relaciji Moskva - Beograd - Moskva. Letovi između ruske i srpske prestonice će se obavljati nedeljom, a od 17. januara i sredom.Ruska Avio kompanija u svom promotivnom obraćanju javnosti navodi tri glavna razloga za letove do Srbije. Kao prvo, za turistički boravak do 30 dana Rusima nije potrebna viza, zatim ruski i srpski jezik su slični i međusobno sporazumevanje nije komplikovano, a srpski narod je druželjubiv, navodi se u saopštenju.

Ruska avio kompanija "Uralske avio-linije" od 3. januara 2016. godine otvara novu liniju na relaciji Moskva - Beograd - Moskva.

Letovi između ruske i srpske prestonice će se obavljati nedeljom, a od 17. januara i sredom.

Ruska Avio kompanija u svom promotivnom obraćanju javnosti navodi tri glavna razloga za letove do Srbije, prenosi "Sputnjik".

Kao prvo, za turistički boravak do 30 dana Rusima nije potrebna viza, zatim ruski i srpski jezik su slični i međusobno sporazumevanje nije komplikovano, a srpski narod je druželjubiv, navodi se u saopštenju.

Kao treće, uralska avio-kompanija navodi da je u Srbiji moguće naći mnogo interesantnih sadržaja za svačiji džep.

Ka Beogradu će leteti avioni proizvedeni u evropskom koncernu "Erbas", a putnici će moći da izaberu "biznis" ili "ekonomsku" klasu.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik