Od maja letovi Amsterdam - Tivat

Bez autora
Jan 13 2016

Najveći holandski turoperator TUI Holandija uvrstio je ponudu crnogorskih hotela u svoj katalog za 2016. godinu - prvi put nakon kraja 80-tih godina. Crna Gora će, nakon gotovo 30 godina, biti direktno povezana čarter letovima iz Amsterdama do Tivta, dva puta nedjeljno od maja do oktobra. U okviru sajma turizma „Vakantiebeurs 2016“ koji se održava u Utrehtu od 12. do 17. januara 2016. godine održana je i prezentacija turističke ponude Crne Gore za menadžere svih poslovnica TUI Holandija kojih je bilo preko 200. Žak Krijnen ispred TUI Holandija upoznao je prisutne sa ponudom hotela budvanske, barske, kotorske, tivatske i herceg-novske rivijere, kao i sa kompletnim izletničkim programom Crne Gore.

Od maja letovi Amsterdam - TivatNajveći holandski turoperator TUI Holandija uvrstio je ponudu crnogorskih hotela u svoj katalog za 2016. godinu - prvi put nakon kraja 80-tih godina. Crna Gora će, nakon gotovo 30 godina, biti direktno povezana čarter letovima iz Amsterdama do Tivta, dva puta nedjeljno od maja do oktobra, saopšteno je iz Nacionalne turističke organizacije.

U okviru sajma turizma „Vakantiebeurs 2016“ koji se održava u Utrehtu od 12. do 17. januara 2016. godine održana je i prezentacija turističke ponude Crne Gore za menadžere svih poslovnica TUI Holandija kojih je bilo preko 200.

Žak Krijnen ispred TUI Holandija upoznao je prisutne sa ponudom hotela budvanske, barske, kotorske, tivatske i herceg-novske rivijere, kao i sa kompletnim izletničkim programom Crne Gore.

Na događaju koji je organizovao TUI Holandija u saradnji sa Nacionalnom turistickom organizacijom Crne Gore, prezentacije su održali i predstavnici NTO CG i LTO Budve.
Nacionalna turistička organizacija Crne Gore u saradnji sa turističkim organizacijama Bara, Budve i Tivta u cilju animiranja javnosti na sajmu organizovala je dnevne prezentacije kompletne turističke ponude na holandskom jeziku.

"Na standu Nacionalne turisticke organizacije Crne Gore svoju ponudu su predstavili: turisticke organizacije Budve, Bara i Tivta, HG “Budvanska rivijera”, Montenegro Stars Hotel Group i turistička agencija „Montenegro Reizen“", navodi se u saopštenju.

Sajam „Vakantiebeurs“ okuplja preko 1.200 izlagača i 100.000 posjetilaca i jedan je od najvažnijih sajmova na teritoriji Beneluksa. Posjetioci ovog sajma kao najčešće razloge za obilazak navode odabir i informisanje o destinaciji prije rezervacije putovanja.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik