Odgođen štrajk u Croatiji Airlines

Bez autora
Aug 07 2018

Štrajk u CA je privremeno zaustavljen zbog nepopravljive štete - novo ročište zakazano je za srijedu u 10 sati, a Sud je uvažio navode ministra prometa Olega Butkovića o štetama koje bi nastale, kazao je nakon današnjega ročišta odvjetnik sindikalista Albin Hotić. Uprava Croatia Airlinesa i sindikat ORCA na sastanku u ponedjeljak nisu postigli dogovor pa je sindikat ostao pri najavi početka štrajka u srijedu u 6 sati ujutro, a Uprava i nadalje izražava spremnost na dijalog te ističe da nastavlja "poduzimanti sve potrebne radnje kako bi se maksimalno umanjile štetne posljedice najavljenog štrajka". Uprava je ranije upozorila da bi štrajk uzrokovao gubitke do 800 tisuća eura po svakom danu štrajka.

Odgođen štrajk u Croatiji AirlinesŠtrajk u CA je privremeno zaustavljen zbog nepopravljive štete - novo ročište zakazano je za srijedu u 10 sati, a Sud je uvažio navode ministra prometa Olega Butkovića o štetama koje bi nastale, kazao je nakon današnjega ročišta odvjetnik sindikalista Albin Hotić.

Uprava Croatia Airlinesa i sindikat ORCA na sastanku u ponedjeljak nisu postigli dogovor pa je sindikat ostao pri najavi početka štrajka u srijedu u 6 sati ujutro, a Uprava i nadalje izražava spremnost na dijalog te ističe da nastavlja "poduzimanti sve potrebne radnje kako bi se maksimalno umanjile štetne posljedice najavljenog štrajka". 

Uprava je ranije upozorila da bi štrajk uzrokovao gubitke do 800 tisuća eura po svakom danu štrajka. Štrajk bi, po podacima uprave, utjecao na gotovo sedam tisuća putnika samo u prvom najavljenom danu štrajka.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik