"Otokar" vozi iz Boleča

Bez autora
May 25 2016

Najveći turski proizvođač autobusa "Otokar", koji je deo "Koč grupacije", najvećeg industrijskog konglomerata ove zemlje, predstavio je svoje najnovije modele autobusa u Boleču, gde je sedište "Centra S", ovlašćenog dilera za našu zemlju. Raduje me što se posle dužeg vremena vraćamo na tržište Srbije, gde vidimo veliki potencijal. Ne samo za prodaju autobusa, već i za potencijalno investiranje, rekao je Onur Oner, direktor "Otokara" za jugoistočnu Evropu. "Otokar" u ovom trenutku nudi najsavremeniju liniju autobusa od sedam do 18 metara dužine, opremljenih "evro 6" motorima.

"Otokar" vozi iz BolečaNajveći turski proizvođač autobusa "Otokar", koji je deo "Koč grupacije" ("Beko", "Fiat-Tofas"..), najvećeg industrijskog konglomerata ove zemlje, predstavio je svoje najnovije modele autobusa u Boleču, gde je sedište "Centra S", ovlašćenog dilera za našu zemlju.

- Raduje me što se posle dužeg vremena vraćamo na tržište Srbije, gde vidimo veliki potencijal. Ne samo za prodaju autobusa, već i za potencijalno investiranje - rekao je Onur Oner, direktor "Otokara" za jugoistočnu Evropu.

"Otokar" u ovom trenutku nudi najsavremeniju liniju autobusa od sedam do 18 metara dužine, opremljenih "evro 6" motorima. Poslednjih meseci jedan od tih autobusa je bio na testiranju u beogradskoj "Lasti", u kojoj su se veoma pohvalno izrazili o ovom vozilu, posebno naglašavajući pouzdanost i ekonomičnost.

Na pitanje "Novosti" da li se razmišlja o eventualnoj kupovini nekog od naših preduzeća u restukturiranju Oner je rekao:

- Velika smo kompanija koja ima svoje strateške ciljeve. Dobro poznajemo prilike u Srbiji i ulaganje u vašu zemlju veoma je interesantno. Da li ćemo i koliko proširiti naše poslovanje u Srbiji, znaće se vrlo brzo.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik