Petmilioniti putnik na Aerodromu "Nikola Tesla"

Bez autora
Nov 11 2018

Aerodrom "Nikola Tesla" danas je opslužio petmilionitog putnika na odlaznom letu nacionalnog avio-prevoznika "Er Srbija" za Moskvu, a taj rezultat je ostvaren mesec dana ranije nego prošle godine. Prvih sedam dana novembra završeni su rastom broja putnika od 9,1 odsto, a do kraja godine očekuje se da će 5,8 do šest miliona putnika koristiti usluge beogradskog aerodroma, čime će biti postavljen novi rekord. Beogradski aerodrom u prvih deset meseci 2018. godine zabeležio je povećanje broja putnika za šest odsto, a promet robe i pošte uvećan je 15 procenata u odnosu na isti period prošle godine. Kontinuiranim ulaganjima u infrastrukturu kapacitet prihvata i otpreme putnika na Aerodromu "Nikola Tesla" povećan je sa oko pet i po na oko sedam i po miliona putnika godišnje.

Petmilioniti putnik na Aerodromu "Nikola Tesla"Aerodrom "Nikola Tesla" danas je opslužio petmilionitog putnika na odlaznom letu nacionalnog avio-prevoznika "Er Srbija" za Moskvu, a taj rezultat je ostvaren mesec dana ranije nego prošle godine.

Prvih sedam dana novembra završeni su rastom broja putnika od 9,1 odsto, a do kraja godine očekuje se da će 5,8 do šest miliona putnika koristiti usluge beogradskog aerodroma, čime će biti postavljen novi rekord.

Beogradski aerodrom u prvih deset meseci 2018. godine zabeležio je povećanje broja putnika za šest odsto, a promet robe i pošte uvećan je 15 procenata u odnosu na isti period prošle godine.

Kontinuiranim ulaganjima u infrastrukturu kapacitet prihvata i otpreme putnika na Aerodromu "Nikola Tesla" povećan je sa oko pet i po na oko sedam i po miliona putnika godišnje.

U modernizaciju i razvoj aerodroma uloženo je oko 70 miliona evra, čime je zaokružen petogodišnji investicioni ciklus.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik