Posle tri meseca pauze Lufthanza obnovila redovne letove ka Beogradu

Bez autora
Jun 23 2020

Lufthanza je danas obavila prvi let između Minhena i Beograda posle višemesečne pauze, a u planu je i povratak linije za Frankfurt.

Posle tri meseca pauze, nemačka Lufthanza (LH) je ponovo uspostavila redovan avio-saobraćaj ka Beogradu.

Danas je na beogradski Aerodrom "Nikola Tesla" sleteo avion CRJ900 na liniji iz Minhena sa oznakom LH1734, piše portal Avijatika.

Na ovoj liniji, Lufthanza namerava da leti prema redukovanom redu letenja, sa tri leta nedeljno – utorkom, četvrtkom i subotom. Broj letova će se u julu i avgustu postepeno povećavati.

Povratak Frakfurta

Linija Frankfurt – Beograd je ponovo aktivirana, a avioni nemačkog avio-prevoznika će je pokrenuti od 8. jula sa tri leta nedeljno, uz plan da se tokom avgusta broj letova poveća na deset nedeljno. Prema prethodno objavljnom redu letenja i planu obnove letova, Lufthanza je izbacila ovu liniju iz prodaje, ali je prošle nedelje doneta drugačija odluka.

Ostrijan počinje sa letovima

Austrijska avio-kompanija Ostrijan koja je deo Lufthanza grupe planira obnavljanje letova od Beča do Beograda počev od 24. juna 2020. Na ovoj liniji Ostrijan će leteti tri puta nedeljno – sredom, petkom i nedeljom, sa kasnijim povećanjem broja letova

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik