Poslednji let posle 40 godina: Zbogom Er Berlin

Bez autora
Oct 29 2017

Avion kompanije Er Berlin poslednji put sleteo je na berlinski aerodrom u petak. Ta avio-kompanija posle gotovo četiri decenije zbog stečaja prestaje s radom.Let AB 6210 dočekali su bivši radnici i znatiželjni posetioci, a vatrogasci su avion tradicionalno pozdravili vodenim topom. Er Berlin je bio omiljen među Nemcima zbog letova tokom godišnjeg odmora, ali ije bio poznat i po čokoladnim srcima koji je davao posle svakog leta. Let AB620 s posebnim znakom BER4EVR napustio je Minhen u 20.35 po GMT i spustio se na berlinski aerodrom Tegel u 21.45 nakon što je izveo oproštajnu turu nad Berlinom.

Poslednji let posle 40 godina: Zbogom Er BerlinAvion kompanije Er Berlin poslednji put sleteo je na berlinski aerodrom u petak.  Ta avio-kompanija posle gotovo četiri decenije zbog stečaja prestaje s radom. Let AB 6210 dočekali su bivši radnici i znatiželjni posetioci, a vatrogasci su avion tradicionalno pozdravili vodenim topom.

Er Berlin je bio omiljen među Nemcima zbog letova tokom godišnjeg odmora, ali ije bio poznat i po čokoladnim srcima koji je davao posle svakog leta.

Let AB620 s posebnim znakom BER4EVR napustio je Minhen u 20.35 po GMT i spustio se na berlinski aerodrom Tegel u 21.45 nakon što je izveo oproštajnu turu nad Berlinom.

Posada je izbacila i zastavu na kojoj je logo Er Berlina i preko njega poruka "Kaži zbogom".

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik