Potpisan ugovor o izgradnji novog putničkog terminala u Brniku

Bez autora
Jun 30 2019

Fraport Slovenija i izvođač radova GIC Gradnja iz Rogaške Slatine potpisali su jučer ugovor o izgradnji novog putničkog terminala na Zračnoj luci Jože Pučnik. Kao što je poznato, GIC će u suradnji s ljubljanskim Elcomom izgraditi novi terminal. Rekonstrukcija će biti slovenski Fraport, jedan od najvećih međunarodnih zračnih luka u Frankfurtu, vrijedan 17.273 milijuna eura bez PDV-a. Četiri milijuna eura bit će uloženo u opremu. Radovi će se odvijati sljedeće dvije godine, nakon čega uska grla i vrste koje sada vidimo na vrhovima ne bi smjeli biti više - terminal mora biti dovršen prije nego što Slovenija preuzme predsjedanje Europskom unijom, odnosno u drugoj polovici 2021. godine.

Potpisan ugovor o izgradnji novog putničkog terminala u BrnikuFraport Slovenija i izvođač radova GIC Gradnja iz Rogaške Slatine potpisali su jučer ugovor o izgradnji novog putničkog terminala na Zračnoj luci Jože Pučnik.

Kao što je poznato, GIC će u suradnji s ljubljanskim Elcomom izgraditi novi terminal.

Rekonstrukcija će biti slovenski Fraport (jedan od najvećih međunarodnih zračnih luka u Frankfurtu) vrijedan 17.273 milijuna eura bez PDV-a. Četiri milijuna eura bit će uloženo u opremu.

Radovi će se odvijati sljedeće dvije godine, nakon čega uska grla i vrste koje sada vidimo na vrhovima ne bi smjeli biti više - terminal mora biti dovršen prije nego što Slovenija preuzme predsjedanje Europskom unijom, odnosno u drugoj polovici 2021. godine.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik