Predstavljeni novi WIZZ Ambasadori za Srbiju

Bez autora
Aug 10 2017

Wizz Air, najveća low-cost aviokompanija u regionu Centralne i Istočne Evrope, sa ponosom predstavlja svoje nove WIZZ Ambasadore, koji će biti zvanična lica ove aviokompanije u naredne dve godine.Preko 290.000 glasova je primljeno tokom dvonedeljnog online glasanja tokom koga je od Wizz Air-ovih pratilaca preko društvene mreže Facebook traženo da izaberu novu generaciju WIZZ Ambasadora.

Predstavljeni novi WIZZ Ambasadori za SrbijuWizz Air, najveća low-cost aviokompanija u regionu Centralne i Istočne Evrope, sa ponosom predstavlja svoje nove WIZZ Ambasadore, koji će biti zvanična lica ove aviokompanije u naredne dve godine.

Preko 290.000 glasova je primljeno tokom dvonedeljnog online glasanja tokom koga je od Wizz Air-ovih pratilaca preko društvene mreže Facebook traženo da izaberu novu generaciju WIZZ Ambasadora. 83 kandidata se takmičilo i data im je mogućnost da objasne javnosti zašto žele prestižnu ulogu WIZZ Ambasadora i da predstave svoju strast za poslom stjuardese ili stjuarda. Izabran je 31 novi WIZZ Ambasador, a među njima su i Jovana i Marko koji će predstavljati WIZZ u Srbiji u naredne dve godine.

Novoizabrani WIZZ Ambasadori će predstavljati kompaniju i svoju zemlju u kojoj Wizz Air ima bazu na raznim događajima poput konferencija za novinare, proslavama značajnih dostignuća, izborima za nove članove kabinskog osoblja i biće dostupni za davanje intervjua magazinima, radio stanicama i televizijskim kanalima širom Evrope.

WIZZ Ambasadori će deliti svoje iskustvo iz porodice Wizz Air-a, upoznati javnost sa svojim sjajnim poslom stjuardese ili stjuarda, predstavljati svoje omiljene destinacije iz mreže linija WIZZ-a i najbolje usluge koje ova kompanija ima da ponudi.

Novi Wizz Ambasadori su već pokazali svoj talenat prilikom fotografisanja u Budimpešti. Video sa događajima iza scene tokom fotografisanja je dostupan na Wizz Air-ovom zvaničnom Youtube kanalu: https://www.youtube.com/watch?v=eRhES-XcyYI&t=1s

Za više informacija o WIZZ Ambasador programu možete posetiti Wizz Air-ovu Facebook stranicu: www.facebook.com/wizzaircom

Didrik Pen (Diederik Pen), izvršni potpredsednik i šef letačke operative Wizz Air-a, je izjavio: "U Wizz Air-u verujemo da je ključ uspeha naš izvanredan tim koji deli jednaku strast za avijacijom i posvećenost pružanju vrhunskih usluga našim putnicima. Zbog toga, sa oduševljenjem predstavljam naš novi tim WIZZ Ambasadora, koji će biti zvanična lica Wizz Air-a u naredne dve godine. Sve izabrane stjuardese i stjuardi, njih 31, su među najboljima članovima kabinskog osoblja i oni će imati priliku da javnosti otkriju tajne svoje uzbudljive profesije, da predstave kompaniju u svojim lokalnim zajednicama i da vas uvek sa osmehom dočekaju na nekom od letova WIZZ-a".

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik