Presretači na putevima za nekoliko dana

Bez autora
Jun 11 2019

Saobraćajna policija i dual radari više neće biti jedini koji vrebaju vozače koji prave saobraćajne prekršaje. Za nekoliko dana kontrolama na putevima Republike Srpske pridružuju se i presretači, dva neobilježena vozila opremljenja da evidentiraju sve prekršaje, potvrđeno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova. Uređaji su ugrađeni u dva neobilježena policijska vozila i posjeduju funkciju kontrole brzine kretanja vozila u stacionarnom mogu, u pokretu i video režimu, a vozilima će upravljati policijski službenici Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, saopšteno je iz MUP-a RS. Uz njih ne postoji gotovo ni jedan način da se vozači međusobno upozore na kontrolu na putevima. Jedini način da se izbjegnu kazne je poštovanje.

Presretači na putevima za nekoliko danaSaobraćajna policija i dual radari više neće biti jedini koji vrebaju vozače koji prave saobraćajne prekršaje. Za nekoliko dana kontrolama na putevima Republike Srpske pridružuju se i presretači, dva neobilježena vozila opremljenja da evidentiraju sve prekršaje, potvrđeno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova.

“Uređaji su ugrađeni u dva neobilježena policijska vozila i posjeduju funkciju kontrole brzine kretanja vozila u stacionarnom mogu, u pokretu i video režimu, a vozilima će upravljati policijski službenici Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske,” saopšteno je iz MUP-a RS.

Uz njih ne postoji gotovo ni jedan način da se vozači međusobno upozore na kontrolu na putevima. Jedini način da se izbjegnu kazne je poštovanje.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik