Razgovarano o uspostavljanju avio-linije Skoplje-Sarajevo

Bez autora
Feb 27 2019

Član Predsjedništva BiH Željko Komšić, u okviru posjete Sjevernoj Makedoniji, razgovarao je sa predsjednikom Sobranja Talatom DŽaferijem o ekonomskoj i političkoj saradnji, saradnji parlamenata dvije zemlje, kao i uspostavljanju avio-linije Skoplje-Sarajevo. Tokom razgovora naglašeno je zajedničko opredjeljenje Sjeverne Makedonije i BiH za evroatlantski put, saopšteno je iz Predsjedništva BiH. Komšić se sastao i sa predstavnicima Privredne komore Sjeverne Makedonije, a juče je prisustvovao i panel-diskusiji pod nazivom "Liderstvo na temelju vrijednosti-od načela do djelovanja", kojoj su prisustvovali bivši predsjednici zemalja regiona, te diplomate iz EU i NATO-a.

Razgovarano o uspostavljanju avio-linije Skoplje-SarajevoČlan Predsjedništva BiH Željko Komšić, u okviru posjete Sjevernoj Makedoniji, razgovarao je sa predsjednikom Sobranja Talatom DŽaferijem o ekonomskoj i političkoj saradnji, saradnji parlamenata dvije zemlje, kao i uspostavljanju avio-linije Skoplje-Sarajevo.

Tokom razgovora naglašeno je zajedničko opredjeljenje Sjeverne Makedonije i BiH za evroatlantski put, saopšteno je iz Predsjedništva BiH.

Komšić se sastao i sa predstavnicima Privredne komore Sjeverne Makedonije, a juče je prisustvovao i panel-diskusiji pod nazivom "Liderstvo na temelju vrijednosti-od načela do djelovanja", kojoj su prisustvovali bivši predsjednici zemalja regiona, te diplomate iz EU i NATO-a.

Tokom posjete Sjevernoj Makedoniji Komšić je povodom 15 godina od tragične smrti nekadašnjeg predsjednika ove države Borisa Trajkovskog položio vijenac na njegov grob, dodaje se u saopštenju.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik