Ryanair bazu u Zagrebu otvara dva mjeseca ranije od plana

Bez autora
May 11 2021

Zračni prijevoznik Ryanair izvijestio je u utorak da će svoju novu bazu u Zagrebu otvoriti dva mjeseca ranije od planiranog odnosno 23. srpnja, a najavio je i premještanje nekih ruta za ranije termine u lipnju umjesto u srpnju, uz napomenu da je to zbog jake potražnje.

Prvobitno je Ryanair krajem ožujka otvaranje baze u zagrebačkoj zračnoj luci Franjo Tuđman najavljivao za jesen, no sada kaže da će to zbog jake potražnje učiniti 23. srpnja.

Mijenja i datume rute od Zagreba do Milana Bergama koju pokreće već 17. lipnja umjesto srpnja, što će, kako ističu iz te kompanije, omogućiti hrvatskim kupcima da rezerviraju letove za London Stansted, Bruxelles-Charleroi, Gothenburg-Landvetter, Milan-Bergamo i Rome-Ciampino od lipnja, odnosno srpnja.

Daljnjih devet ruta, a koje su ranije najavili za Zagreb, i još više letova bit će dostupno za rezervaciju od rujna, uključujući i dvije nove za Malmö i Düsseldorf Weeze.

- Hrvatski potrošači sada mogu rezervirati ljetne praznike čak i ranije po još nižim cijenama, a uz mogućnost korištenja Ryanairove nulte naknade za promjenu ako se planovi promijene, dodaju iz Ryanaira, napominjući i da su pokrenuli prodaju sjedala po nižim cijenama za putovanje do 31. listopada i koje treba rezervirati do ponoći 13. svibnja na njihovim web stranicama.

Iz zagrebačke baze od otvaranja 23. srpnja najavljuju pak pet ruta/odlaznih letova za London Stansted i Milano-Bergamo (po četiri puta tjedno), za Rim Ciampino (tri puta tjedno) te za Göteborg-Landvetter i Bruxelles Charleroi (po dva puta tjedno), s time da će letovi za Milan-Bergamo i Bruxelles-Charleroi početi već u lipnju.

Komercijalni direktor Ryanaira Jason McGuinness komentirao je da su "oduševljeni" što su ubrzali otvaranje nove baze u Zagrebu zbog hrvatskih potrošača i otvaranja ruta prema raznim europskim središtima, kao i s time što su dodali još dvoje nove rute (za Malmö i Düsseldorf Weeze od rujna).

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik