Ryanair i mostarski aerodrom blizu dogovora

Bez autora
Feb 28 2019

Niskotarifni prijevoznik Ryanair i Zračna luka Mostar produbili su razgovore o mogućim letovima. Prema portalu EX-YU Aviation, dvije su strane već raspravile potencijalne usluge u sjedištu prijevoznika u Dublinu, a daljnji se pregovori očekuju u sljedećim mjesecima. Mi smo vodeći prijevoznik u Europi. Razvili smo mnoge male i regionalne europske zračne luke i nema zapreke da to ne uradimo i u Mostaru, kazali su u irskom Ryanairu. Tvrtka je dodala da je jedini uvjet da letovi budu profitabilni. Dvije su strane bile u pregovorima još 2012., ali nisu nikada postigli dogovor. Zračna luka Mostar je nedavno kreirala program koji ima za cilj privući nove avio kompanije i povećati broj letova u grad na Neretvi.

Ryanair i mostarski aerodrom blizu dogovoraNiskotarifni prijevoznik Ryanair i Zračna luka Mostar produbili su razgovore o mogućim letovima. Prema portalu EX-YU Aviation, dvije su strane već raspravile potencijalne usluge u sjedištu prijevoznika u Dublinu, a daljnji se pregovori očekuju u sljedećim mjesecima.

 "Mi smo vodeći prijevoznik u Europi. Razvili smo mnoge male i regionalne europske zračne luke i nema zapreke da to ne uradimo i u Mostaru", kazali su u irskom Ryanairu.

Tvrtka je dodala da je jedini uvjet da letovi budu profitabilni. Dvije su strane bile u pregovorima još 2012., ali nisu nikada postigli dogovor. Zračna luka Mostar je nedavno kreirala program koji ima za cilj privući nove avio kompanije i povećati broj letova u grad na Neretvi.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik