S7 Airlines u svibnju starta s letovima iz Pule za St. Petersburg

Bez autora
Feb 27 2018

Od 27. svibnja Pula će zrakoplovima tvrtke S7 Airlines jednom tjedno, i to nedjeljom, biti povezana izravnom linijom sa Sankt Peterburgom. Letovi kreću iz Pule u 10.10 sati i stižu u zračnu luku Pulkovo u 14.20 sati po lokalnom vremenu. Povratni letovi kretat će u 7.05 i stizati u Zračnu luku Pula u 9.15 sati, a na toj će liniji prometovati moderni i udobni zrakoplovi tipa Airbus A319. Zrakoplovne karte se već sada mogu kupiti na www.s7.ru putem iPhone aplikacije ili aplikacije za Android te u bilo kojem S7 prodajnom uredu. Danas S7 Airlines ima najnoviju i jednu od najmodernijih flota na ruskom tržištu zrakoplovnog prijevoza i uglavnom koriste zrakoplove vodećih svjetskih proizvođača.

S7 Airlines u svibnju starta s letovima iz Pule za St. PetersburgOd 27. svibnja Pula će zrakoplovima tvrtke S7 Airlines jednom tjedno, i to nedjeljom, biti povezana izravnom linijom sa Sankt Peterburgom.

Letovi kreću iz Pule u 10.10 sati i stižu u zračnu luku Pulkovo u 14.20 sati po lokalnom vremenu. Povratni letovi kretat će u 7.05 i stizati u Zračnu luku Pula u 9.15 sati, a na toj će liniji prometovati moderni i udobni zrakoplovi tipa Airbus A319. Zrakoplovne karte se već sada mogu kupiti na www.s7.ru putem iPhone aplikacije ili aplikacije za Android te u bilo kojem S7 prodajnom uredu.

Spomenimo i nekoliko podataka o samom prijevozniku. Danas S7 Airlines ima najnoviju i jednu od najmodernijih flota na ruskom tržištu zrakoplovnog prijevoza i uglavnom koriste zrakoplove vodećih svjetskih proizvođača.

Po podacima Skytrax-a, S7 Airlines je među prvih 100 najboljih svjetskih zrakoplovnih tvrtki, treći u Istočnoj Europi, a spada i u pet najuglednijih ruskih tvrtki u 2017. godini. Kompanija je dobitnik nagrade za vodeću sigurnost u kategoriji "Sigurnost prijevoza: sigurni let ", a lani su prevezli više od 14,2 milijuna putnika.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik