U junu prvi čarter let iz Banjaluke za Antaliju

Bez autora
Apr 01 2018

Turistička agencija "Kon Tiki Travel" otvorila je poslovnicu u Banjaluci i tom prilikom će po prvi put iz ovog grada 19. juna ove godine poletjeti prvi čarter ka Antaliji. Rekao je ovo Dušan Atanasov, portparol ove agencije. Nadamo se da ćemo imati veliki broj putnika na letu i da će ovaj za sada pilot projekat dobro proći kako treba onda da poletimo na sve krajeve svijeta, zaključio je Atanasov. Igor Radojičić, gradonačelnik Banjaluke prilikom obraćanja prisutnima izrazio zadovoljstvo zbog dolaska ove jake agencije na turističko nebo Banjaluke i cijele države.

U junu prvi čarter let iz Banjaluke za AntalijuTuristička agencija "Kon Tiki Travel" otvorila je poslovnicu u Banjaluci i tom prilikom će po prvi put iz ovog grada 19. juna ove godine poletjeti prvi čarter ka Antaliji. Rekao je ovo Dušan Atanasov, portparol ove agencije.

"Nadamo se da ćemo imati veliki broj putnika na letu i da će ovaj za sada pilot projekat dobro proći kako treba onda da poletimo na sve krajeve svijeta", zaključio je Atanasov.

Igor Radojičić, gradonačelnik Banjaluke prilikom obraćanja prisutnima izrazio zadovoljstvo zbog dolaska ove jake agencije na turističko nebo Banjaluke i cijele države.

"Stalo nam je do toga da sa našeg aerodroma putuje što više ljudi. Ovo uvođenje čarter letova pomoći će nam da što više ljudi putuje sa našeg aerodroma. Srećan posao u našem gradu", zakljucio je gradonačelnik.

Slobodan Mićić, osnivač ove turističke agencije i poznati svjetski putnik i novinar rekao je da je on počeo putovati sa 19 godina i da je obišao preko 180 zemalja.

"Najveći utisak na mene je ostavila Južna Amerika i Rio de Ženeiro za vrijeme karnevala", rekao je Mićić.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik