Uskoro letovi iz Mostara za Zagreb

Bez autora
Aug 30 2017

Načelno je dogovorena mogućnost da se povezanost između Mostara, hercegovačkog središta, i Zagreba uspostavi u ljetnom redu letenja već od 1. aprila 2018.", priopćeno je iz Ureda za odnose s javnošću Grada Mostara nakon što je gradonačelnik Ljubo Bešlić razgovarao je u Zagrebu s Olegom Butkovićem, ministrom mora, prometa i infrastrukture u Vladi Republike Hrvatske. Bešlić je naglasio tom prigodom kako su gradske vlasti Mostara i Zračna luka Mostar zainteresirane za uspostavu zračne veze između Mostara i Zagreba, a predložio je da to bude bar dva puta sedmično. Istaknuto je, između ostalog, tokom razgovora na radnom sastanku u Ministarstvu mora, prometa i infrastrukture kako preostalo vrijeme treba dodatno iskoristiti i da Zračna luka Mostar otkloni određene nedostatke, kako bi se ovaj projekt mogao realizirati u interesu svih strana.

Uskoro letovi iz Mostara za ZagrebNačelno je dogovorena mogućnost da se povezanost između Mostara, hercegovačkog središta, i Zagreba uspostavi u ljetnom redu letenja već od 1. aprila 2018.", priopćeno je iz Ureda za odnose s javnošću Grada Mostara nakon što je gradonačelnik Ljubo Bešlić razgovarao je u Zagrebu s Olegom Butkovićem, ministrom mora, prometa i infrastrukture u Vladi Republike Hrvatske.

Bešlić je naglasio tom prigodom kako su gradske vlasti Mostara i Zračna luka Mostar zainteresirane za uspostavu zračne veze između Mostara i Zagreba, a predložio je da to bude bar dva puta sedmično.

Istaknuto je, između ostalog, tokom razgovora na radnom sastanku u Ministarstvu mora, prometa i infrastrukture kako preostalo vrijeme treba dodatno iskoristiti i da Zračna luka Mostar otkloni određene nedostatke, kako bi se ovaj projekt mogao realizirati u interesu svih strana.

"S ciljem realizacije ovog projekta, za otprilike mjesec, trebao bi biti održan novi radni sastanak", navedeno je.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik