"Viz er" obustavlja letove sa Tuzlanskog aerodroma do 30. aprila

Bez autora
Mar 29 2020

Avio-kompanija "Viz er" obustaviće sve letove iz i prema aerodromu u Tuzli do 30. aprila zbog širenja virusa korona, saopšteno je iz ove avio-kompanije.

Iz kompanije su napomenuli da će putnici sa rezervacijama, pogođeni ovim obustavama letova, automatski biti obaviješteni putem imejla, u slučaju da su bukirali let direktno internet stranici "Viz era" ili putem mobilne aplikacije ove avio-kompanije.

U saopštenju se navodi da će 120 odsto prvobitne cijene koju su platili automatski biti preneseno na `viz` račune kupaca, a taj iznos će moći iskoristiti u naredna 24 mjeseca za kupovinu proizvoda i usluga ove kompanije.

Putnici se mogu odlučiti i za povrat gotovine, što će potrajati duže, a o svim potrebnim koracima za bankovni transfer ili prenos novca na bankovnu karticu biće informisani u posebnom imejlu.

- U ovom slučaju kupci će moći dobiti samo 100 odsto prvobitne cijene - navode iz "Viz era", te dodaju da putnici koji su letove rezervisali putem turističkih agencija treba da stupe u kontakt sa njima.

Iz ove avio-komapnije su podsjetili da je BiH uvela stroge uslove putovanja za koje se još ne zna do kada će trajati.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik