Vlada pomaže ŽRS sa 17 miliona KM

Bez autora
Mar 06 2016

Vlada RS dala je saglasnost na prijedlog ugovora o finansiranju željezničke infrastrukture u ovoj godini, u vrijednosti od 17,11 miliona KM. Vlada je u petak, na sjednici dala saglasnost i na prijedlog ugovora o sufinansiranju željezničkog saobraćaja od interesa za RS za ovu godinu, u iznosu od 7,89 miliona KM. Budžetom je za ovu godinu "Željeznicama RS" odobreno 25 miliona KM na ime subvencije. Na sjednici je usvojena i informacija o ulaganjima u vodoprivredne sisteme putem Evropske investicione banke, Svjetske banke, Fonda solidarnosti, Evropske komisije i drugih grantova. Donesena je i uredba o visini naknade za troškove izdavanja licenci iz oblasti zaštite životne sredine, koja će doprinijeti ispunjavanju obaveza iz Sporazuma o stabilizaciji i pridruživanju.

Vlada pomaže ŽRS sa 17 miliona KMVlada RS dala je saglasnost na prijedlog ugovora o finansiranju željezničke infrastrukture u ovoj godini, u vrijednosti od 17,11 miliona KM.

Vlada je u petak, na sjednici dala saglasnost i na prijedlog ugovora o sufinansiranju željezničkog saobraćaja od interesa za RS za ovu godinu, u iznosu od 7,89 miliona KM.

Budžetom je za ovu godinu "Željeznicama RS" (ŽRS) odobreno 25 miliona KM na ime subvencije.

Na sjednici je usvojena i informacija o ulaganjima u vodoprivredne sisteme putem Evropske investicione banke (EIB), Svjetske banke, Fonda solidarnosti, Evropske komisije i drugih grantova.

Donesena je i uredba o visini naknade za troškove izdavanja licenci iz oblasti zaštite životne sredine, koja će doprinijeti ispunjavanju obaveza iz Sporazuma o stabilizaciji i pridruživanju.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik