Vueling uvodi direktnu liniju Podgorica-Barcelona

Bez autora
Jun 05 2018

Španska loukost kompanija Vueling planira da uspostavi direktnu sezonsku avioliniju između Barcelone i Podgorice. Kako tvrdi izvor portala CdM, pregovori između španske kompanije i JP Aerodromi Crne Gore traju već nekoliko mjeseci. Izvor kaže da pregovori nisu jednostavni, te da stvari ne idu tako lako, tako da se sad ne može reći ništa osim da su pregovori u toku. Nadaju se da će pregovori rezultirati pozitivnim ishodom. Zasada iz Podgorice lete dvije loukost kompanije, i to mađarski WizzAir, koji leti za Budimpeštu, Minhen i Milano, i irski Ryanair koji leti do Brisela, Berlina, Londona i Stokholma.

Vueling uvodi direktnu liniju Podgorica-BarcelonaŠpanska loukost kompanija Vueling planira da uspostavi direktnu sezonsku avioliniju između Barcelone i Podgorice, saznaje CdM.

Kako tvrdi izvor portala CdM, pregovori između španske kompanije i JP Aerodromi Crne Gore traju već nekoliko mjeseci.

Izvor CdM-a kaže da pregovori nisu jednostavni, te da stvari ne idu tako lako, tako da se sad ne može reći ništa osim da su pregovori u toku. Nadaju se da će pregovori rezultirati pozitivnim ishodom.

Zasada iz Podgorice lete dvije loukost kompanije, i to mađarski WizzAir, koji leti za Budimpeštu, Minhen i Milano, i irski Ryanair koji leti do Brisela, Berlina, Londona i Stokholma.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik