Wizz Air rasprodao karte za let Beograd-Milano

Bez autora
Jun 29 2020

Samo nekoliko dana nakon što je aviokompanija Wizz Air saopštila da će u julu uspostaviti 9 novih linija iz Beograda, pojedini letovi iz Beograda za Milano su već - rasprodati.

Kako je saopšteno na konferenciji od 16. juna, niskotarifna avio-kompanija Wizz Air od jula uspostaviće devet novih linija iz Beograda i leteće do Hamburga, Brisela, Barselone, Kelna, Milana, Turkua, Lisabona, Fridrihshafena i Osla.

Let za Milano kreće od 18. jula, ali već za “vikend let” od četvrtka, 23. jula (povratak u nedelju, 26. jula) više nema karata.

Deluje da su se građani oslobodili straha odlaska u Italiju i Milano, koji su bili epicentar epidemije koronavirusa početkom godine.

Upravo tada, 26. februara, dok je epidemija u Italiji besnela, član kriznog štaba dr Branimir Nestorović pozvao je “žene da odu u šoping u Italiju”.

“Evo da kažem za žene… Estrogeni definitivno štite žene, one imaju blage oblike i ne umiru od ovog virusa. Dakle, žene, slobodno u šoping u Italiju, jer čujem da će tamo sada biti veliki popusti, zato što niko živ sad neće da ide tamo. Samo pripremite muževe za to mentalno”, rekao je tada Nestorović.

Prema podacima sajta Worldometers, u Italiji je i dalje aktivno više od 18.000 slučajeva koronavirusa (u Srbiji je taj broj, barem zvanično, ispod hiljadu).

Italija je bila jedna od zemalja koje su najviše nastradale od pandemije, pošto je od koronavirusa u Italiji do sada umrlo skoro 35 hiljada građana, dok je skoro 240.000 registrovano kao zaraženo.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik