Zračna luka Dubrovnik: U travnju čak 52 posto više putnika

Bez autora
May 04 2017

U odnosu na lanjski travanj, u travnju ove godine Zračna luka Dubrovnik imala je 52 posto veći broj putnika, rekao je u četvrtak direktor dubrovačke Zračne luke Roko Tolić, naglasivši kako ove godine očekuju više od dva milijuna putnika. Taj rezultat je još znakovitiji jer smo prošle godine u travnju još imali globalni trening Mercedesa. Ove godine smo zbog toga imali određeni pad u ožujku u odnosu na lanjsku godinu, ali nam je zato taj mjesec bio bolji od ožujka 2015. godine. Prošle godine u travnju smo imali 94 tisuće putnika, a ove godine smo na 144 tisuće putnika, rekao je Tolić.

Zračna luka Dubrovnik: U travnju čak 52 posto više putnikaU odnosu na lanjski travanj, u travnju ove godine Zračna luka Dubrovnik imala je 52 posto veći broj putnika, rekao je u četvrtak direktor dubrovačke Zračne luke Roko Tolić, naglasivši kako ove godine očekuju više od dva milijuna putnika.

- Taj rezultat je još znakovitiji jer smo prošle godine u travnju još imali globalni trening Mercedesa. Ove godine smo zbog toga imali određeni pad u ožujku u odnosu na lanjsku godinu, ali nam je zato taj mjesec bio bolji od ožujka 2015. godine. Prošle godine u travnju smo imali 94 tisuće putnika, a ove godine smo na 144 tisuće putnika, rekao je Tolić.

Dodao je kako očekuje da će ove godine prvi put premašiti dva milijuna putnika.

- Prošle godine smo imali milijun i 993 tisuće putnika, a ove godine očekujemo rast od šest posto. Vjerujem da ćemo prijeći brojku od dva milijuna, zaključio je.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik