Zračna luka Mostar: I ove godine aviolinije za Italiju

Bez autora
Feb 17 2016

Zračna luka Mostar objavila je da će i od ove sezone biti povezana zračnim linijama sa italijanskim gradovima Rimom, Barijem i Napuljom. Mostarcima, ali i ostalim državljanima BiH, tako su na dohvat ruke Vječni grad i njegove znamenitosti, najprepoznatljivije mjesto i simbol Rima – čuveni Koloseum, Panteon poznatiji kao Hram svih bogova, bazilike svetog Ivana Lateranskog i Santa Maria Maggiore... U ponudi se našao i jedan od najromantičnijih gradova Italije, Napulj sa prelijepim prirodnim ljepotama i mediteranskom klimom i bogatom južnjačkom florom, a sve u podnožju gorja vulkanskog porijekla. Riječ je o gradu je bogate umjetničke tradicije i mnogih živopisnih katedrala i crkvi.

Zračna luka Mostar: I ove godine aviolinije za ItalijuZračna luka Mostar objavila je da će i od ove sezone biti povezana zračnim linijama sa italijanskim gradovima Rimom, Barijem i Napuljom.

Mostarcima, ali i ostalim državljanima BiH, tako su na dohvat ruke Vječni grad i njegove znamenitosti, najprepoznatljivije mjesto i simbol Rima – čuveni Koloseum, Panteon poznatiji kao Hram svih bogova, bazilike svetog Ivana Lateranskog i Santa Maria Maggiore, mnogi trgovi i neke od 280 fontana u vječnom gradu.

U ponudi se našao i jedan od najromantičnijih gradova Italije, Napulj sa prelijepim prirodnim ljepotama i mediteranskom klimom i bogatom južnjačkom florom, a sve u podnožju gorja vulkanskog porijekla. Riječ je o gradu je bogate umjetničke tradicije i mnogih živopisnih katedrala i crkvi.

Bari je svakako najživlji jadranski grad u Italiji. Veoma star i datira još iz vremena Grka. Riječ je o gradu vrlo burne prošlosti, gdje su se izmjenjivale razne kulture, više puta je srušen i opljačkan, ali se svaki put obnovio. Riječ je o gradu iz antičkih vremena u kojem se susreću stari grad i moderno sagrađeni dio.

Avioni iz Mostara će letjeti svakog utorka i petka od prvog marta do 31. oktobra 2016. godine. Sve informacije o letovima za Rim, Bari i Napulj mogu se dobiti u Agenciji Air Service.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik