"Amko komerc" pravi svoj brend!

Bez autora
Apr 29 2012

"Amko komerc" jedan je od rijetkih domaćih trgovačkih lanaca koji je i u vrijeme recesije postigao uspjeh i ostvario kontinuiran rast. Grupacija posjeduje 70 poslovnih jedinica te zapošljava više od 1.000 radnika s tendencijom povećavanja broja trgovina i planom da se formira vlastita trgovačka marka. Kroz različite marketinške aktivnosti "Amko komerca" bh. proizvođačima nudi se prilika da istaknu vlastite brendove radi podizanja svijesti potrošača o kvalitetu i kupovini domaćih proizvoda. Osnovna garancija našeg perspektivnog funkcioniranja je povjerenje kupaca, stečeno u prethodnim godinama uspješnog poslovanja, koje nastojimo održati kvalitetnom ponudom, povoljnom cijenom, uslužnim osobljem te praćenjem savremenih trendova u svim sektorima poslovanja.

"Amko komerc" pravi svoj brend!"Amko komerc" jedan je od rijetkih domaćih trgovačkih lanaca koji je i u vrijeme recesije postigao uspjeh i ostvario kontinuiran rast.

Grupacija posjeduje 70 poslovnih jedinica te zapošljava više od 1.000 radnika s tendencijom povećavanja broja trgovina i planom da se formira vlastita trgovačka marka.

Kroz različite marketinške aktivnosti "Amko komerca" bh. proizvođačima nudi se prilika da istaknu vlastite brendove radi podizanja svijesti potrošača o kvalitetu i kupovini domaćih proizvoda.

- Osnovna garancija našeg perspektivnog funkcioniranja je povjerenje kupaca, stečeno u prethodnim godinama uspješnog poslovanja, koje nastojimo održati kvalitetnom ponudom, povoljnom cijenom, uslužnim osobljem te praćenjem savremenih trendova u svim sektorima poslovanja - kazala je Elvira Isaković, portparolka "Amko komerca", naglasivši de je grupacija u povodu 1. maja pripremila za kupce bogatu i zanimljivu akcijsku ponudu prehrambenih i neprehrambenih artikala.

Poslovna politika

Grupacija "Amko komerc" postala je pravi bh. brend. Poslovna politika "Amko komerca" je da domaći proizvodi moraju zauzimati više od 50 posto prostora na policama te da budu što vidljiviji i dostupniji kupcima.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik