Banjalučki inspetkori kontrolištu trgovce

Bez autora
May 27 2014

Inspektori Odjeljenja za inspekcijske poslove Gradske uprave Banjaluka, zajedno sa pripadnicima Republičke veterinarske inspekcije, kontrolišu objekte velikih trgovačkih centara koji su zahvaćeni poplavama, a u kojima se vrši prodaja i skladištenje namirnica životinjskog porijekla. Prije punjenja objekata namirnicama, naloženo je uzimanje mikrobiloških briseva radnih površina i komora za skladištenje namirnica radi provjere izvršene dezinfekcije, saopšteno je iz Gradske uprave Banjaluka. Ovaj posao radi se u skladu sa naredbom Ministarstva poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva Republike Srpske.

Banjalučki inspetkori kontrolištu trgovceInspektori Odjeljenja za inspekcijske poslove Gradske uprave Banjaluka, zajedno sa pripadnicima Republičke veterinarske inspekcije, kontrolišu objekte velikih trgovačkih centara koji su zahvaćeni poplavama, a u kojima se vrši prodaja i skladištenje namirnica životinjskog porijekla.

Prije punjenja objekata namirnicama, naloženo je uzimanje mikrobiloških briseva radnih površina i komora za skladištenje namirnica radi provjere izvršene dezinfekcije, saopšteno je iz Gradske uprave Banjaluka.

Ovaj posao radi se u skladu sa naredbom Ministarstva poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva Republike Srpske.

Istovremeno, Inspekcija za hranu i Veterinarska inspekcija Gradske uprave jutros su dobile nalog o obavljanju pojačanog nadzora u svim objektima maloprodaje na području grada u kojima se prodaju životne namirnice, kao i u objektima banjalučke "Tržnice".

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik