Beograd dobija Novi Pazar Fashion centar

Bez autora
Feb 09 2015

Predstavnici 20 novopazarskih firmi, članica Udruženja za razvoj privatnog preduzetništva "Progres", potpisali su u Novom Pazaru ugovore o zakupu lokala u Belmax centru u Beogradu.To udruženje je ranije pokrenulo inicijativu za osnivanje "Novi Pazar Fashion centra" u Beogradu, da bi na jednom mestu bili najpoznatiji brendovi iz ovog dela Srbije. Generalni direktor beogradskog Belmax centra Vladan Obradović rekao je novinarima posle potpisivanja ugovora da će "Novi Pazar Fashion centar" početi da radi početkom marta ove godine.

Beograd dobija Novi Pazar Fashion centarPredstavnici 20 novopazarskih firmi, članica Udruženja za razvoj privatnog preduzetništva "Progres", potpisali su u Novom Pazaru ugovore o zakupu lokala u Belmax centru u Beogradu.

To udruženje je ranije pokrenulo inicijativu za osnivanje "Novi Pazar Fashion centra" u Beogradu, da bi na jednom mestu bili najpoznatiji brendovi iz ovog dela Srbije.

Generalni direktor beogradskog Belmax centra Vladan Obradović rekao je novinarima posle potpisivanja ugovora da će "Novi Pazar Fashion centar" početi da radi početkom marta ove godine.

"S obzirom na to da se radi o renomiranim i kavlitetnim proizvođačima, ne sumnjamo da će to imati poseban odjek u beogradskom regionu, ali i u celoj Srbiji. Naš centar će dati značajan doprinos tome da ove novopazarske firme prošire prodaju u regionu, a kasnije i u zemljama Evropske unije", rekao je Obradović.

Predsednik udruženja "Progres" Šućo Kurtović rekao je da su oni zadovoljni uslovima ugovora, koje su potpisali na godinu dana.

"Dobili smo popust za zakup lokala od tri-četiri evra po kvadratu, odnosno po lokalu od 120 do 200 evra. Belmax centar će nam voditi i onlajn prodaju, a osim toga i reklamiraćemo se na njihovom sajtu", rekao je Kurtović.

On je istakao da će svaka od ovih 20 firmi povećati proizvodnju, ali i zaposliti nove radnike u Novom Pazaru i u Beogradu.

Udruženje za razvoj privatnog preduzetništva "Progres" ima 190 članova, proizvođača tekstila, trenerki, veša, čarapa i zavesa.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik