Delez gradi distributivni centar u Srbiji, biće gotov do kraja 2013.

Bez autora
Apr 17 2012

Trgovinski lanac Delez Srbija najavio je danas da će do kraja godine početi izgradnju velikog distributivnog centra, ali lokacija još nije izabrana. Izgradnja velikog distribucionog centra u Srbiji biće jedna od najvećih investicija Deleza Srbija i omogućiće rast i unaprediti efikasnost poslovanja kompanije u regionu. Završetak izgradnje distributivnog centra planiran je za drugu polovinu 2013. godine. Centar će, ne samo podržati postojeću maloprodajnu mrežu Maksi i Tempo, već će moći da odgovori na povećane zahteve koji će doći sa njenim proširenjem. Razmatra se nekoliko lokacija za izgradnju, a Stara Pazova je samo jedna od njih.

Delez gradi distributivni centar u Srbiji, biće gotov do kraja 2013.Trgovinski lanac Delez Srbija najavio je danas da će do kraja godine početi izgradnju velikog distributivnog centra, ali lokacija još nije izabrana.

- Izgradnja velikog distribucionog centra u Srbiji biće jedna od najvećih investicija Deleza Srbija i omogućiće rast i unaprediti efikasnost poslovanja kompanije u regionu - piše u saopštenju.
 
Završetak izgradnje distributivnog centra planiran je za drugu polovinu 2013. godine.

David Van der Skuren, generalni direktor Deleza za Srbiju, Bosnu i Hercegovinu i Crnu Goru, izjavio je da će centar "ne samo podržati postojeću maloprodajnu mrežu Maksi i Tempo, već će moći da odgovori na povećane zahteve koji će doći sa njenim proširenjem".
 
- Razmatramo nekoliko lokacija za izgradnju, a Stara Pazova je samo jedna od njih - naveo je Van der Skuren.
 
Belgijska grupa Delez je od jula 2011. godine vlasnik najvećeg trgovinskog lanca u Srbiji Delta maksi koji je kupila za 932,5 miliona evra. U vlasništvu te grupacije je 450 maloprodajnih objekata u Srbiji i regionu.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik