Delez ulaže 40 miliona evra

Bez autora
May 03 2012

Trgovinski lanac Delez planira da u ovoj godini uloži više od 40 miliona evra na tržište Srbije, a većina investicija biće uložena u otvaranje novih i rekonstruciju postojećih objekata. Ove godine je planirano da se u Srbiji otvori 20 i renovira 40 objekata. Delez je za sada zadovoljan sa tempom ostvarivanja ovog plana, sa otvaranjima novih prodavnica u Čačku i Pančevu. Uskoro se otvara i novi objekat u Šidu, i počinje izgradnja još nekoliko prodavnica, prvo u Smederevskoj Palanci i Novom Sadu. Delez Srbija, pored ovih investicija, planira izgradnju velikog distribucionog centra u Srbiji, koji će omogućiti rast i unaprediti efikasnost poslovanja kompanije u regionu. Distribucioni centar biće jedna od najvećih investicija kompanije Delez u u Srbiji. Gradnja ovog centra počeće do kraja godine, a trebalo bi da bude završen u drugoj polovini 2013. godine.

Delez ulaže 40 miliona evraTrgovinski lanac Delez planira da u ovoj godini uloži više od 40 miliona evra na tržište Srbije, a većina investicija biće uložena u otvaranje novih i rekonstruciju postojećih objekata, saopštio je danas Delez Srbija u čijem sastavu posluju Maksi i Tempo trgovine.

Kako je istaknuto, ove godine je planirano da se u Srbiji otvori 20 i renovira 40 objekata.

Iz ove kompanije su istakli da su za sada zadovoljni sa tempom ostvarivanja ovog plana, sa otvaranjima novih prodavnica u Čačku i Pančevu. Uskoro se otvara i novi objekat u Šidu, i počinjemo izgradnju još nekoliko prodavnica, prvo u Smederevskoj Palanci i Novom Sadu, najavljeno je iz kompanije.

Delez Srbija, pored ovih investicija, planira izgradnju velikog distribucionog centra u Srbiji, koji će omogućiti rast i unaprediti efikasnost poslovanja kompanije u regionu.

Distribucioni centar biće jedna od najvećih investicija kompanije Delez u u Srbiji. Gradnja ovog centra počeće do kraja godine, a trebalo bi da bude završen u drugoj polovini 2013. godine.

Delez Srbija trenutno zaposljava više od 10.600 radnika, a očekivanja su da do kraja godine bude povećan broj zaposlenih.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik