DHL najavljuje udvostručenje pretovara u Luci Koper

Bez autora
Oct 04 2010

Krajem prošlog tjedna DHL Global Forwarding u Portorožu je organizirao konferenciju na kojoj je predstavljena nova globalna strategija na području pomorskog prijevoza u kojoj će važniju ulogu imati slovenska Luka Koper. Ove će se godine preko Luke Koper prevesti 20.000 kontejnera, a iduće godine ta brojka namjerava se udvostručiti. Potonja je lani ostvarila više od 6 milijuna eura prihoda, a za ovu godinu najavljuje se dvoznamenkasti postotak rasta na području brodskih i zrakoplovnih prijevoza.

DHL najavljuje udvostručenje pretovara u Luci KoperKrajem prošlog tjedna DHL Global Forwarding u Portorožu je organizirao konferenciju na kojoj je predstavljena nova globalna strategija na području pomorskog prijevoza u kojoj će važniju ulogu imati slovenska Luka Koper.

’’Ove ćemo godine preko Luke Koper prevesti 20.000 kontejnera, a iduće godine tu brojku namjeravamo udvostručiti’’, izjavio je Hermann Ude, predsjednik uprave multinacionalne kompanije DHL Global Forwarding&Freight koja u Sloveniji posluje kao DHL Logistika.

Potonja je lani ostvarila više od 6 milijuna eura prihoda, a za ovu godinu najavljuje dvoznamenkasti postotak rasta na području brodskih i zrakoplovnih prijevoza.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik