Dva nova trgovačka centra u Bugojnu

Bez autora
Dec 15 2014

U petak će u bugojanskom naselju Ciglane biti otvoren 132. poslovni objekat bh. trgovačkog lanca Bingo iz Tuzle. Na raspolaganju kupcima je hipermarket, mnogi butici, apoteka, restoran i kuglana. Centar zauzima površinu od 10.000 kvadratnih metara, na veoma atraktivnoj lokaciji uz magistralni put Bugojno-Kupres. U ovom četvrtom poslovnom objektu Binga na teritoriji SBK-a posao je pronašlo više od sedamdeset radnika. Ukoliko se ostvare zacrtani planovi poslovanja iz Binga su najavili nova zapošljavanja. Prije nekoliko dana u Bugojnu je otvorena i Maxi Konzum prodavnica, u ulici Nugle 2.

Dva nova trgovačka centra u BugojnuU petak će u bugojanskom naselju Ciglane biti otvoren 132. poslovni objekat bh. trgovačkog lanca Bingo iz Tuzle.

Na raspolaganju kupcima je hipermarket, mnogi butici, apoteka, restoran i kuglana. Centar zauzima površinu od 10.000 kvadratnih metara, na veoma atraktivnoj lokaciji uz magistralni put Bugojno-Kupres.

U ovom četvrtom poslovnom objektu Binga na teritoriji SBK-a posao je pronašlo više od sedamdeset radnika.

Ukoliko se ostvare zacrtani planovi poslovanja iz Binga su najavili nova zapošljavanja. Prije nekoliko dana u Bugojnu je otvorena i Maxi Konzum prodavnica, u ulici Nugle 2.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik