Ikea počinje gradnju u Beogradu

Bez autora
Mar 21 2012

U Beogradu bi trebalo na jesen da počne gradnja prve Ikea robne kuće, a kompanija Ikea očekuje da će sve administrativne procedure i potrebne dozvole biti gotove najkasnije do leta. Kompanija Ikea investiraće oko 250 miliona evra u pet robnih kuća koje će se graditi u Beogradu, Novom Sadu, Nišu i centralnoj Srbiji, a u svakoj od njih biće zaposleno oko 400 radnika. Ikea pregovara sa domaćim proizvođačima o saradnji i ukoliko ta saradnja bude realizovana, proširenje mreže dobavljača značajno će uticati i na porast sprskog izvoza.

Ikea počinje gradnju u BeograduU Beogradu bi trebalo na jesen da počne gradnja prve Ikea robne kuće, a kompanija Ikea očekuje da će sve administrativne procedure i potrebne dozvole biti gotove najkasnije do leta.

Kompanija Ikea investiraće oko 250 miliona evra u pet robnih kuća koje će se graditi u Beogradu, Novom Sadu, Nišu i centralnoj Srbiji, a u svakoj od njih biće zaposleno oko 400 radnika.

Ikea pregovara sa domaćim proizvođačima o saradnji i ukoliko ta saradnja bude realizovana, proširenje mreže dobavljača značajno će uticati i na porast sprskog izvoza.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik